keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Kaikkein kielletyin juttu

Kassisen ja Sepon elämässä on paljon kiellettyjä asioita. Ei saa syödä roskia eikä hiuksia eikä huonekasveja, ei mekkaloida yöllä, ei asua parvekkeella eikä karata rappukäytävään. Kaikkein kielletyintä on kuitenkin tappeleminen.

Viime yönä puoli yhdeltä henkilökunta heräsi karmeaan huutoon ja kiljuntaan, kun olohuoneessa oli tappelu. Henkilökunta nousi erottamaan riitapukarit toisistaan, sillä vaikka kaikenlainen leikkimielinen paini ja nujakointi on normaalia ja sallittua niin toverin huudattaminen ei. Liian vakavaksi ei saa mennä, ettei tule oikeaa välirikkoa ja ettei täällä sitten eletä jonkin verkko-oven kanssa kahdessa osastossa.

Kassisen varpaanvälit olivat täynnä Sepon karvoja mutta muutoin kumpikin näytti ehjältä. Kassinen oli oma normaali itsensä heti tappelun jälkeen, Seppo oli järkyttynyt ja yritti piiloutua sängyn alle. Henkilökunta haki keittiöstä pari kourallista raksuja ja syötti niitä heille, heitteli ja laittoi aktivointileluihin. Lopulta herrasväki uskallettiin jättää keskenään, kun raksut alkoivat kiinnostaa Seppoakin. Loppuyönä ei onneksi kuulunut mitään ihmeellistä.

Joo vähän tapeltiin mut nyt ollaan taas kavereita.

15 kommenttia:

 1. Joskus täytyy vaan vähän päästellä höyryjä ja nujakoida kunnolla... 🥴

  VastaaPoista
 2. Saattaapa olla hiukan kuuhulluuttakin tällä herrasväellä. Hyvä ettei pahemmin käynyt tuossa ottelussa, ei karvatukkoja eikä revittyjä korvia! Henkilökunnan on syytä olla varuillaan seuraavan täyskuun aikaan ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta koettaa varautua ja kenties pukee molemmille haarniskan seuraavan täysikuun aikaan...

   Poista
 3. Me painitaan Epun kanssa välillä niin, että karvat pöllyää ja murina kuuluu. Mut sitte me ollaan taas kavereita. Ärsyttää vaan toisinaan tuon kersan havittelut päästä päälliköksi...
  - Pate -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kuvitelmat omaavat penskat pitää välillä palauttaa takaisin maahan. - Kassinen

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sepolle joskus käy niin, että täti yrittää ottaa hengiltä. :/

   Poista
 5. Vielä lohdutusta järkyttyneelle Sepolle: rapsuja, paijaus, sylitys, pusu, toinen pusu, silityksiä, kolmas pusu, keskivahva rutistus, lopuksi kanafilettä. Tarjoillaan lempeästi puhellen <3 <3 Ystävällinen henkilökunta saa suorittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti järkyttyvää laatua oleva Seppo kiittää ja parantuu hiljalleen mutta varmasti. Kanafileen sijaan sai sikaa ja oli ylen onnellinen.

   Poista
 6. Tappelu ei olekaan soveliasta. Huonoa ja ongelmallista käytöstä on se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, huonoa ja ongelmallista! Kielletympää kuin mikään muu.

   Poista