tiistai 14. syyskuuta 2021

Tyyny

Henkilökunnan ollessa poissa kissat nukkuvat sängyssä. Se on heidän oikeutensa ja vanha tuttu juttu.

Uutuutena Kassinen on kuitenkin keksinyt alkaa nukkua tyynyllä. Henkilökunnan ei-allekirjoittanut puoli sitten kääntelee tyynyään yöllä, kun yrittää etsiä mahdollisimman vähäkarvaista puolta. Sellaista ei ole.

15 kommenttia:

 1. Kassinen on talouden kuningatar, Kassisella on siis oikeus valita paras petipaikka! Ettei vaan patja olisi liian kova kuningattaren vanhoille nivelille?

  Henkilökunta tyytyköön nukkumaan patjalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan onneksi Kassinen ei halua jakaa sänkyä ja siirtyy pois ärtyneesti, jos henkilökunta ainehtii viereen. Seppo saa sentään joskus nukkua noin kivasti vieressä. :'D

   Poista
 2. Joutuvatko Seppo ja Kassinen muka väistymään yöksi? Se on kyllä kohtuutonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudutaan! On ihan tyhmää. Miks ei henkilökunta vuorostaan nuku sohvalla tai matolla tai keittiön pöydällä? - Kassinen ja Seppo

   Poista
  2. Molempia neuvotteluosapuolia on kuultu, joten tässä sovintoesitys: Henkilökunnan toinen puolisko nukkuu keittiön pöydällä ja toinen pöydän alla. Pöydällä nukkuva nousee tarvittaessa tarjoilemaan Kassiselle ja Sepolle kanafilettä.

   Poista
  3. Kassinen ja Seppo hyväksyvät ehdotuksen, henkilökunta jää vielä miettimään.

   Poista
  4. Joustavuuden lisäämiseksi: Vaihtoehtoisesti kanafileen voi tarjota pöydän alla nukkuva.

   Poista
  5. Tämä ei nyt ollut ihan sitä mitä haettiin. Henkilökunta kieltäytyy ja palaa vanhaan: nukkuu sängyssä suljettujen ovien takana, Kassinen ja Seppo nukkukoot missä lystäävät. Tänä aamuna Kassinen nukkui eteisen matolla.

   Poista
 3. Kassiselle onnittelut parhaan petipaikan löytämisestä! No, pieni harmi siinä on se, että henkilökunta valloittaa petipaikan yöksi ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen kiittää mutta henkilökunta lällättelee. :P

   Poista
 4. Meillä Kallella oli aikoinaan tapa nukkua tyynyllä yöllä.. välillä sitä heräsi aamulla siten että oma pää oli tyynyn vieressä kun kissa oli vallannut koko tyynyn 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Ame tulisi tyynylle niin sitä ei edes huomaisi. ;)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tyynyllä kuningatar on korkeammalla, kuin alamais-Seppo. Meillä Olga usein aamulla tulee tyynylle nuk…eikun lepäilemään ja syömään henkilökunnan tukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alamaiset tosiaan alempana, diktaattori-Kassinen määrää.

   Henkilökunnan hiusten syöminen. :DDD

   Poista