torstai 23. joulukuuta 2021

Kassinen auttaa

Kassinen auttaa henkilökuntaa neulomaan. Tulee paljon mielenkiintoisempi joululahja, jos villasukan palmikkokuvio hyppii riviltä toiselle miten sattuu.

Ja kyllä, tämä on auttamista. Henkilökunnan tietoon on nimittäin tuotu, että joissain paratiisimaisissa talouksissa (ainakin Miukumaassa) kissat vain auttavat eivätkä koskaan esimerkiksi tuhmaile. Kuinka erikoista!

Kyllä Kassisen puuhia voi auttamisena pitää ja hänelle onkin luvassa joululahja, mutta että Seponko myös... Henkilökunnan täytyy miettiä tätä vielä.

12 kommenttia:

  1. Kissa(t) laskevat henkilökunnan verenpainetta jo pelkällä olemassaolollaan ja ovat kovin avuliaita osallistuessaan päivittäisiin toimintoihin.
    Puhumattakaan karvojen lisälämmitysarvosta vuodevaatteissaa ja muissa tekstiileissä.

    Summasummarum: molemmat ovat joululahjansa ja kanafileensä ansainneet! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvojen lisälämmitysarvo on kyllä kouriintuntuva plussa. Henkilökunta heltyi ja aloitti karvahenkilöiden jouluaattoaamun tonnikalapurkillisella, ja he olivat hyvin iloisia. :D

      Poista
  2. Seppo on eristysmies, joka pitää kylmän loitolla. Alunperinhän ikkunalaudat kehitettiin juuri tällaisille eristysmiehille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eristysmies, kuulostaa siltä että joutuu eristykseen, jos ei oo kiltti. Mutta ei haittaa, oon aina kiltti. - Seppo

      Poista
  3. Seppo ei taida parannusta tehdä tavoistaan edes jouluna ... voi olla että henkilökunta joutuu (hampaita kiristellen) tarjoamaan jouluherkut, eli kanafilettä, myös Sepolle, niin ainakin toivon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta aikoo tässä vielä mennä kauppaan niin ehkä sieltä tarttuu mukaan kanaa, tai muuta jouluista kissanherkkua. Jos Seppo ei ehdi pilata henkilökunnan joulumieltä tässä lyhyen aamun aikana. ;)

      Poista
  4. Me jo odotetaan innolla, että nähdään kuinka komian lahjavuoren Seppo ja Kassinen saa. Isoo se täytyy olla näiden tän vuotisten raporttien perusteella.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin odotellaan! Saadaan varmasti hirveästi! - Seppo

      Poista
  5. Tottakai auttaville kissakansalaisille pitää tulla joululahjoja! Molemmille yhtä monta, nih! 😾😺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, onko vaikka serkuilta tulossa jotain. Henkilökunnan varaan jääminen lupaa vähälahjaista joulua. - Kassinen

      Poista
  6. Jujukin auttaa aina emoa lukemaan istumalla kirjan päällä. <3 Tavallaan se auttaa, toisaalta sitten ei, jos kirja sattuu olemaan kiinnostava ja haluaisi jo kääntää sivua.

    VastaaPoista