torstai 10. helmikuuta 2022

Kuukausittainen toimenpide

Kassinen ja Seppo punnitaan kerran kuussa. Henkilökunnan ei-allekirjoittanut puoli pyydystää heidät ja nousee vaa'alle, joka valitettavasti on hieman epätarkka ja saattaa vaatia usean sekunnin pakkosylittelyt järkevän tuloksen saamiseksi. Nyt dataa on kuitenkin kerätty molemmista jo usean perättäisen vuoden ajan!

Karvaisen herrasväen paino vaihtelee 4,5-5,0 kilon välillä, joskin keskiarvo vuosilta 2018-2021 on molemmilla 4,7 kg. Henkilökunnan mielestä heidän painojensa syynääminen on sekä mielenkiintoista että terveydellisesti tärkeää. 


Keväällä ja kesällä 2021 Kassisen painokäyrä oli hieman huolestuttavasti laskeva, mutta pysyi kuitenkin normaalin rajoissa ja nousi onneksi taas tavallisemmalle tasolle syksyn myötä.

Uusin punnitustulos tammikuulta 2022: 4,8 kiloa kumpikin.

16 kommenttia:

  1. Ei ihme jos painoindeksi laskee keväällä, kun valon määrä lisääntyy, tirpat palaa ja on niin paljon tärkeämpääkin tekemistä kuin syöminen..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jos vielä ruoka on pahaa eikä mitään kanafilettä... :'D

      Poista
  2. Ootta te onnekkaita. Meidät punnitaan joka viikko pahvilaatikossa keittiön pöydällä. Ei me päästä sylitettäväksi. Ollaan hiukka kateellisia teille. Mut toisaalta, me saadaan joka viikko punnitusnami.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, me ei saada nameja! Joudutaan vaan kiinni ja joskus piiitkän ajan päästä päästään vasta vapauteen. Epäreilua! - Kassinen ja Seppo

      Poista
  3. Pakko sanoa myös, että karvaisen herrasväen painonhallinta on erittäin onnistunut! olisikohan kiitoksen kohde Henkilökunta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta ainakin mielellään ottaa kiitokset vastaan. :D

      Poista
  4. Ne hirmuhelteet kutistivat Kassista ja Sepposta. Mitä tästä opimme? Ensi kerralla enemmän juomia ja
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    - kuten jo tiesittekin - kanafilettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä tietenkin. Kanafileen puutehan se kuihduttaa ja näännyttää! D:

      Poista
    2. Piti vielä tulla sanomaan, että kaksikko näyttää kuvassa ihan uimahyppääjiltä :)

      Poista
    3. 100 pistettä ropisisi olympialaisissa, kun heidän pudotettaisiin altaaseen!

      Poista
  5. Meitä punnitaan kassissa tai korissa matkalaukkuvaa`alla silloin kun punnitaan. Ei kovin usein onneksi. Eikä ainakaan ole hienoja painokäppyröitä. Mutta hyvin voidaan kumminkin 😹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan voitte hyvin. Mekin voitais paremmin jos ei koko ajan joku syynäisi vyötärönympärystä. - Kassinen ja Seppo

      Poista
  6. Tässä on tietysti sekin hyvä puoli, että samalla tulee syynättyä henkilökunnan paino. Tasapuolisuuden vuoksi toivomme, että siitäkin on olemassa kuvaaja. Sitä ei tarvitse kuitenkaan julkaista, jos ei halua.

    Meillä ei pidetä painoseurantaa, vaikka ehkä syytä olisi, mutta joskus ennen ihminen seurasi sittemmin edesmenneen Frieden pissan pH-arvoja aamuin illoin. Siitä oli kuvaajakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunnan ei-allekirjoittaneesta puolesta olisi tosiaan saanut kuukausittaisen käyrän. Tai oikeastaan samanlaisen suoran kuin Kassisella ja Sepollakin, menisi vain muutamaa kymmentä kiloa korkeammalla. Voi harmi, kun on jäänyt tekemättä! DDD:

      Pissa-arvokuvaaja kuulostaa hyvältä. Liekö ihmisestä ollut samanlainen silloin, tiedättekö?

      Poista
  7. Onkohan Kassisella ja Sepolla sopimus, että tasapuolisuuden nimissä sama paino? :DD Tasainen on käyrä, hyvähyvä te! :) Tuo painontarkkailu on kyl hyvä. Meillä mamia laiskottaa sen verran, että mennään pelkällä kylkiluu-selkäranka -tuntumalla. Paitsi nyt pikkupennun kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan niillä on! Kumpikaan ei saa massallaan ylivoimaa painitilanteissa. Meille sopii tällainen seuranta, henkilökunta pitää asioiden mittaamisesta. :'D

      Poista