tiistai 22. helmikuuta 2022

Serkut kylässä

Kaikki kolme serkkua kävivät sunnuntaina vierailulla Kassisen ja Sepon luona. Kylläpä oli mukavaa ja virikkeellistä kaikille osapuolille!

Ensiksi kerrotaan saaga Seposta ja uudemmasta serkusta. Serkku on taas kehittynyt ollen aiempaa liikkuvaisempi ja omaten noin kuusi hammasta. Hän on kiinnostunut Seposta, joka on onnekseen liian vilkasliikkeinen kosketettavaksi. Hän on myös erittäin kiinnostunut hiekkalaatikoista ja suuttuu hirveästi, kun häntä estetään sukeltamasta niihin pää edellä.

Tässä kuvassa Seppo vahtii, mitä vanhempi serkku tekee olohuoneessa, uudempi serkku vahtii Seppoa ja henkilökunnan ei-allekirjoittanut osapuoli vahtii uudempaa serkkua.

Serkku osaa nousta seisomaan asioita vasten muttei osaa kiivetä puuhun.

Sepon on siis tultava alas.

Tässä kuvassa serkku kiljuu, hytkyy ja huitoo. Sepolle tarjoillaan raksuja. Kuvan ulkopuolella seisoo herra Pablo, joka myös osallistuu syöminkeihin.

Herra Pablolla oli mukava vierailu, sillä Seppo ei ehtinyt kiusata häntä serkkujen viedessä kaiken huomion. Hän pelaili älypeliä, söi kissanraksuja ja torkkui eteisen karvalankamatolla koko muun komppanian kävellessä/juostessa/loikkiessa/kontatessa hänen ohitseen.

Täti Kassinen ei ensin halunnut tavata serkkujaan: hän oli piilossa sohvan alla ja siirtyi sieltä piiloon sängyn alle. Lopulta hän kuitenkin tuli esiin muina täteinä ja käveli häntä pystyssä puskemaan vanhempaa serkkua ja antoi tämän myös silittää. Herra Pablo on hänelle yhdentekevä ja uudempaa serkkua hän ei juuri noteeraa. Täti on hieman hitaasti lämpenevää sorttia.

Tässä kuvassa vanhempi serkku kylvettää dinosaurusta vesikupissa Kassisen, herra Pablon ja hattivatin kanssa. Onpa seesteistä!

Kiitos Ville kuvista!

12 kommenttia:

 1. Varsinaista kimppavahtausta alussa, mutta onneksi seestyi välit ja yhteisin harrastuksiinkin, kuten raksujen mautonta, päästiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvin seesteistä, paitsi uudemman serkun äksyily kun ei päässyt hiekkalaatikolle. Oiskohan sillä ollut hätä? - Seppo

   Poista
 2. Hmm, epäilyttävä kuva tuo viiminen. Piika koetti sitä syynätä, että onko fotoshopattu, mutta ei näyttäny olevan. Pelottavan näkönen ja kuulonen otus tuo pieniserkku. Onneks ei täälä oo näkyny. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole photoshopattu, on muuten vain hieno kuva, jossa on kaikenlajisia outoja otuksia! :)

   Pienempi serkku ei ole vielä kiva. Onneksi muut on ihan ok. Älä vaan ota pieniä serkkuja käymään. - Kassinen

   Poista
 3. Kassinen on jo kasvattanut isommasta serkusta kaverin itselleen. Kohta hän vaatii vaihtamaan isoserkun päittäin Sepon kanssa.
  Pablo on niin ihana! Onko pieniserkku oppinut kiinnostuksen hiekkalaatikkoon häneltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen ja henkilökunta alkavat molemmat kohta toivoa vaihtoa. :'D

   Herra Pablo kiittää! Tuo onkin hyvä näkökanta, että hiekkalaatikkokiinnostuksessa näkyy herra Pablon vaikutus. Kyllähän se sukulaisuus aina jostain kautta tulee esiin...

   Poista
 4. Serkkutapaamisessa on ollut selvästikin suuren urheilujuhlan tuntua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi voinut televisioida suoraan kansanjoukoille! :O

   Poista
 5. No nyt on kivasti touhua vieraiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. Onpas teillä ollut mukavat vieraat, tämän jälkeen varmasti unet maistuivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaita ovat vieraat, joiden jälkeen karvaista herrasväkeä alkaa nukuttaa. :D

   Poista