torstai 17. marraskuuta 2022

Käyttövesiputkiremontti

Kassisen ja Sepon asuttamaan taloyhtiöön on teossa käyttövesiputkiremontti. Sen ei pitäisi juurikaan haitata asumista, paitsi melua on luvattu kuuluvan. Henkilökunta meinasi ensin muuttaa pois alta muttei ehtinyt, sillä sopivia asuntoja ei ole löytynyt ja sitä paitsi remontti alkoikin tässä rapussa melkein kaksi kuukautta alkuperäistä aikataulua edellä.

Karvainen herrasväki kuuntelee nyt siis porauksia. Ne alkavat seitsemän aikaan aamulla.

Miten kerrot tämmöiselle otukselle, että se on vain ääntä, ei se haittaa

Seppo tuntuu kuuntelevan ääniä Kassista enemmän, mutta noin yleisesti ottaen hän suhtautuu niihin melko rauhallisesti. Ensimmäisellä viikolla hänellä oli aamuisin pieni hälytystila päällä, mutta eilen aamulla hän jo torkkui nojatuolissa, vaikka rappukäytävässä porattiin. Henkilökunta on positiivisesti yllättynyt.

Kassisen ja Sepon ulko-ovella on tehty vaikka mitä muutoksia! On porattu reikiä sisään asuntoon ja kerroksesta toiseen ja asenneltu jotain juttuja seinään ja kattoon!

Välihuomautus lukijoille: henkilökunnan allekirjoittaneen puolen mielestä remontista aiheutunut melu on ollut hirmuista. Henkilökunnan ei-allekirjoittanutta puolta puolestaan on siunattu sellaisilla unenlahjoilla, että mikään vaivainen klo 07:05 alkava timanttiporaus ei aiheuta värähdystäkään.

Loppuvaroitus Kassisille: se, että puolella henkilökunnasta on ylimaallinen kyky nukkua, ei tarkoita sitä, että makuuhuoneen ovea saa raapia ennen aamukolmea. Henkilökunnan allekirjoittanut puoli nimittäin ei sen jälkeen enää nuku, terveisin nimimerkki viime yönä viisi tuntia unta. Tätä menoa ei todellakaan ole joululahjoja tulossa!  

10 kommenttia:

 1. Toiset on meluherkkiä, toiset ei.. ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisko vaan nukkua peltorit päässä... Sepolle kans! :D

   Poista
 2. Myötätuntohalit henkilökunnan kärsivälle osapuolelle **

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Viime yönä ei Kassinen kokeillut ovea, mutta 03.15 kuitenkin oksensi karvapallon karvamatolle. Sekin ääni herättää yhtä tehokkaasti!

   Poista
 3. Kassinen. Nyt olisi syytä alkaa miettimään että tontut liikkuu ikkunoiden takana ja myös öisin! - Max joulukissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on nälkä niin on nälkä. Eikä tänne varmaankaan joulupukkia taaskaan tule. - Kassinen

   Poista
 4. Meillä on ollut samanlainen remppa, mutta me muutettiin silloin alta pois. Julkisivurempassa sitten kuunneltiin hurjaa porausta ja ryminää, mutta kyllähän siihenkin tottui. Oli välillä aika kivaakin, kun ikkunoista näkyi kaikkea jännää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkisivuremppa on varmaan samantyylinen kuin parvekeremppa? Kyllä oli hyvät poraukset ja näkymät ikkunoista, silloin kun eivät olleet peitettyjä. Toivotaan, että tämä menisi nopeasti ohi...

   Poista
 5. Kassinen tietää, että poran kanssa on turha kilpailla, vaan on raavittava, kun on hiljaista.

  Voimia koko joukkueelle! <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joukkue kiittää! Paitsi se yksi joka nukkuu eikä tarvitse ylimääräisiä voimia yhtään. :P

   Poista