lauantai 5. marraskuuta 2022

Suihkulähde

Kassinen ja Seppo saivat toissapäivänä suihkulähteen.

Juomalähde on mallia Trixie Vital Flow ja kooltaan 800 ml. Kassinen, joka pureskelisi mielellään ohuita johtoja, kävi ensiksi tarkistamassa virtapuolen ja onneksi totesi johdon olevan juuri ja juuri tarpeeksi paksu, ettei se järsimismielessä kiinnosta.  

Seppo pitää lähdettä epäilyttävänä. Tätä kirjoittaessa hän kököttää keittiön pöydällä pulppuilevan aparaatin edessä ja tuijottaa ja työntää varpaansa hyvin varovasti veteen ja räpistelee ne kuivaksi ja tuijottaa lisää.

Täti uitti lähteessä heti ensimmäisenä iltana sekä tassua että nenää (video n. 20 s). Suuhun vettä ei ole nähty menevän.


Pääasiassa suhtautuminen suihkulähteeseen on kuitenkin ollut kohtelias huomioimattomuus. Poriskoon rauhassa pöydän reunalla, kunhan ei itsekseen ala suihkutella herrasväkeä.

21 kommenttia:

 1. Onpa erikoinen kapistus. Mikähän sen tarkoitus on? Voiko sen työntää pöydältä jos on tiellä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin painava ettei saa työnnettyy! Onneks ei hirveesti ole tiellä. Sen tarkoitus on varmaan tuottaa ääntä. Ja ehkä henkilökunta tykkää katsella vettä? - Seppo

   Poista
 2. Oma suihkuallas!
  Kohtahan on koko kylpylätasoinen palvelu edessä aromiterapioineen..

  Varrokaa vaan sijoittamasta lirisijää kuuloetäisyyden päähän palveluskunnan leposijoista tai saattaa unesta tulla varsin katkonaista vessahätineen. ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aromaterapiaa on huushollissa tarjolla kissanruoan ja hiekkalaatikkojen muodossa! Kuka tykkää, kuka ei...

   Yön lirisijä on kiinni. :'D Päivälläkin on enimmäkseen kiinni, kun tuntuu kiinnostavan enemmän, jos ei aina pulppua. :p

   Poista
 3. Kyllä se on niin, että allas suorastaan huutaa PIKKUISIA KALOJA uiskentelemaan vedessä!! Kyllä olisi virikkeellisyys noussut tuhat rosenttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan niin!!! Mistähän niitä saisi, pitäisikö marssia eläinlauppaan akvaario-osastolle?

   Poista
  2. Piika osti mulle kaloja, jotka uipi minun kalastusvadissa. Ne käypi paristolla. Ja sit siellä uipi kumikorkkeja ja papillotti. Ja semmonen kumituppelo. Minä niitä kalastan ja vähän roiskin niitä vadista pois. Toivoo Viiru. P.S. minäki haluisin siuhkulähteen. Voisit Kassinen tulla sit tänne ja kalasteltais yhessä.

   Poista
  3. Miksei meidän suihkulähteessä ole kaloja?

   Poista
  4. Tulen kalastamaan Viiru. Olisi mukavaa. Meilläkin on paristokala jossain mutta ei henkilökunta ole laittanut sitä lähteeseen. Varmaan säästävät paristoa. Laittaisivat edes papillotin. - Kassinen

   Arttu pyydä kaloja, sellasia oikeita! Meille sit sellasia kans. Tai vaikka sammakoita, niitäkin voisi kalastaa. - Seppo

   Poista
 4. Aika pieni suihkulähde, kun mahtuu vaan nenu tai tassu. Pitäisi olla sellainen kunnollinen, jonne menee koko kissa. Sitten sinne voisi ottaa mukaan kylpyleluja ja loiskutella oikein kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tätä henkilökunta pelkäsikin kun osti pienen lähteen! Ehkä joskus tulevaisuudessa hankitaan kunnollinen poreamme, jossa voi herrasväki lotrata ja juoda (ja jossa henkilökuntakin voi lillua, ehkä, jos saa luvan).

   Poista
 5. Siellä se Joensuun jetsetin kerma hengaa viileän tyylikkäästi <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joensuun jetsetin kerma" vähän pysäytti. Täällä on urheilubaari nimeltä Jet Set Bar, ja sen paikan vakiasiakkaat eivät ole tervetulleita Kassisen ja Sepon suihkulähteelle. ;D

   Poista
  2. ..ja ennen minun nuoruuvessa oli myös paikka nimeltä Shemeikka! Varokaa myös, ettei Joensuun shemeikat liity allasbileisiin :D Shemeikka oli toooosi laadukas mesta.... hih.

   Poista
  3. Voi eiiiiii, ei shemeikoita myöskään Kassisen ja Sepon bileisiin! :D Paitsi jos ne rohkaisisivat käyttämään lähdettä, hmm...

   Poista
 6. Me kuultiin kerran kun palvelija sano, että lorinasta tulee pissahätä. Mahtaakohan se olla teillä siksi, että teidän henkilökuntaa alkaisi pissattamaan kun ne kuuntelee sitä..?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan? Pitää alkaa pitää kirjaa, montako kertaa henkilökunta käy vessassa. - Seppo

   Poista
 7. Tuo on hyvä tuo tuollainen! Siitä sopii juoda oli se päällä tai ei. Jos sitten lorina alkaa pissattaa, se on vain hyvä. Useasti pitää pissiä, ettei tule tulehdus tai kiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvää katseltavaa, ei olla juotu. Tai ainakaan henkilökunnalle ei olla näytetty että olis juotu. Pissillä käydään kun käydään, kumpikin omaan tahtiin. - Kassinen ja Seppo

   Kassinen enemmän ja useammin pieniä pissejä, Seppo harvemmin ja isoja lammikoita kerrallaan. Enemmän oon huolissani Seposta ja hirmu pitkistä pissimisväleistä... :/

   Poista
  2. Tiedän huolen. Figo pissi enintään kerran päivässä ja ongelmia seurasi pitkin matkaa. Toivottavasti Seppo joko alkaa pissiä sopivan usein ja joka tapauksessa ei saa mitään pissiongelmia.

   Poista
  3. Kiitos, toivottavasti pissivälit lyhenevät! Vaikuttaisikohan suihkulähteen lirinä kissaankin...

   Poista