maanantai 9. tammikuuta 2023

Poisto

Karvainen herrasväki nukkui jouluvieraan pedissä niin nätisti, että henkilökuntaa oikein riipaisi korjata se pois.

Vaan kaikki hyvä loppuu aikanaan. Katsotaanko, tulisiko peti vaikka pääsiäiseksi takaisin.

14 kommenttia:

  1. Mälsää. Ei riipassu tarpeeks, kun raivasivat hyvän petin pois. Jospa pääsiäiseksi tulisi peti takaisin, ja vissiin se vieraskin, ja sitte hlökunnan omatunto kolkuttaisi niin kovasti, että peti jäisi oottamaan ensi joulua. Toivoo parasta Viiru. P.S. Minun kynsi jäi eilen aamulla kiinni kiipeilypuun palluraiseen ja huusin kamalan kovasti. Piika sanoi, että mölisin. Lähti se onneks irti, mutta niin lähti pallurainenkin ja se joutu roskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin henkilökunta sanoo että riipaisee mutta oikeasti vaan nauravat partoihinsa. Ei ole kolkuttavaa omatuntoa niillä. Meillä on puussa palluraiset vaikka minulta ne on eläinlääkäri vienyt. Täti lähettää terveisiä. - Seppo

      Poista
  2. Teidän joulupetin innoittaman palvelija teki meille myös vieraspetin, mutta meillä möykky valtasi sen. Toivottavasti se pääsiäinen tulee teille pian ja saatte taas pedin!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Möykky kyllä teillä oli ihmeellinen kun pudotti petivaatteet sohvalta lattialle ja muuta! Ei tainnu ikinä selvitä mistä se tuli ja mikä se oli...

      Poista
  3. Kissanpetejä ei koskaan voi olla liikaa, joten äänestän joulupedin pysyvää sijoittelua sisustukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen ja Seppokin äänestäisivät noin, mutta koska ovat niin pieniä, heidän äänensä lasketaan vain yhdeksi kolmasosaksi ääntä. Henkilökunta äänestää vastaan, joten tämä puoli argumenttia voittaa ja peti lähti ansaitusti kellarivarastoon!

      Poista
  4. Kaikessa tässä on kuitenkin se hyvä puoli, että tuohon voidaan laittaa teille jokin muu peti taikka pehmuste, koska tilaa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei laitettu mitään! Kyllä henkilökunta on mielikuvituksetonta. - Kassinen ja Seppo

      Poista
  5. Eikös tuota petiä voisi siirtää sellaisenaan vaikka kaksin kerroin jonnekin seinän viereen? Eihän sitä voi pois korjata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin luulisi että olisi pienempi vaiva siirtää syrjään kuin korjata pois mutta ei, pois vaan pitää kaikki. - Kassinen ja Seppo

      Poista
  6. Kassinen ja Seppo vaatii pedin heidän käyttöönsä ihan läpi vuoden.

    VastaaPoista
  7. Voisiko tuollaisen pedin pedata kissoille vaikka kerran kuussa muutamaksi päiväksi?

    VastaaPoista