torstai 4. heinäkuuta 2024

Sipuliuutinen

Minä kaikessa rauhassa tässä nukuin ja sitten minun päälle istuttiin.

Henkilökunnan allekirjoittaneella puolella on tapana juoda aamukahvia nojatuolissa, jossa on musta karvaviltti. Sepolla on tapana kadehtia nojatuolipaikkaa ja yrittää vallata se omaksi aamu-unipaikakseen. 

Henkilökunta nousi toissa-aamuna hakemaan toisen kolmannen kahvikupillisen ja palasi nojatuoliin ja oli istumassa alas ja siinä vaiheessa karvaviltti tuntui eri muotoiselta kuin aiemmin ja takapuolen alta kuului hämmentynyt kruuuu. Onneksi nojatuolissa on käsinojat, joista sai otettua kiinni ja noustua ylös ennen litistystä! Kauhistus!

Pitänee hankkia erivärinen karvaviltti, että Seppo ei ihan kokonaan sulaudu siihen.

13 kommenttia:

 1. No johhan pomppas! Ainaki hölökunta ylös. Sinäki oisit varmaan pompannu, mutta mites pomppaat ku joku istuu päälle. On menny ihan mahottomaki meininki siellä. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin pompannut mutta olin prässättynä. En enää mee tuoliin kun ei tiijä millon istuvat kunnolla. - Seppo

   Poista
 2. Auts ja apua!

  Onneksi "kruu" kertoi sen, että Seppo -sipuli ei aivan liiskaantunut!
  Toinen vaan maastoutuu ympäristöönsä onnistuneesti. ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maastoutumisesta viltille ja sen kiellettävyydestä on ollut puhetta Sepon kanssa jo vuosi-pari sitten, mutta ei, siihen vain edelleenkin asettuu ilman mitään varoitusta! Olisi edes etukäteen sanonut kruu. :'O

   Poista
 3. Apuva 🙀 Henkilökunnalle pitää hommata aamupöppörölasit.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Nyt taitaisi olla karvaviltin vaihtoaika! esim. joku neonväri olisi hyvä, johon Seppo Sipulin on mahdotonta sulautua ja henkilökunnan aamu-uniset silmätkin erottavat helposti ylimääräisen istujan 😹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ehkä Sipuli viedään trimmaajalle ja pyydetään värjäys esimerkiksi vaaleanpunaiseksi! Olisipa monta hyvää puolta sellaisessa toiminnassa!

   Poista
 5. Nyt kaikki vaaleakarvaiset kissat lähettävät Sepon huolimattomalle henkilökunnalle omaa, harjattua aluskarvaansa, josta henkilökunta määrätään kehräämään lankaa ja virkkaamaan siitä viltti nojatuoliin. Ennen viltin valmistumista ko. ihminen ei saa istua ko. tuolissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta ottaa mielellään vastaan kaikenlaisia alusvilloja! Kehräystaidot ovat puutteelliset mutta ehkä voisi huovuttaa pienen viltin...?

   Poista
 6. Myös täällä olis huomioliiveille käyttöä. Jokusen kerran iltahämärissä puoliunessa vaeltava emäntä on säikähtänyt, kun kissakuvioidun maton musta kissa sanookin "miu" kun on laskemassa jalkaa päälle. Tarvittaisiin tosin myös peruutuskamera niihin hetkiin kun saunan lauteelle pefletille luikahtaa karvalisäke sillä aikaa kun kääntää selän ja alkaa asetella ahteriaan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotovereita siellä! Niin paljon tarpeita on kissanomistajilla, jos joku vain kehittäisi oleelliset härpäkkeet. :D

   Poista
 7. Toisinaan on meilläkin kuultu huomautettavan, että "menee kissan päälle". Frieden ja Figon aikaan eräs huopa oli toiselta puolelta friedenvärinen ja toiselta puolelta figonvärinen. Nyt sama huopa on toiselta figonväriseltä puolelta jokseenkin artunvärinen ja toinen huopa on kaikkinensa lupsunvärinen. Että kyllä tässä tarkkana saa olla.

  VastaaPoista