lauantai 20. heinäkuuta 2024

Vieras!

Kassisella ja Sepolla kävi harvinaisvieras!

Tassulinnan emäntä tuli katsomaan heitä tuoden terveisiä myös monilta muilta kissablogiystäviltä.

Ammattimaisia silityksiä sieti Seppokin, ainakin vierailun loppuvaiheessa.

Kassinen olisi lähtenyt vieraan mukaan, tai ainakin samalla ovenavauksella ulos.

Tässä hän tutkii Sepon kanssa henkilökunnan tuliaista, eli seppoteemaista katuharjaa. Niin hieno! Ehkä henkilökunta joskus saa vielä kuvan niin, että lukijatkin näkevät.

Kassisen ja Sepon tuliainen oli iso pussillinen herkkuja, jotka eivät paikalliselle nirsouseläimelle maistuneet. Onneksi Kassisen täti arvosti niitä. 

Kiitos käynnistä Tuija ja tervetuloa uudelleen! <3


 

13 kommenttia:

  1. Emäntä toi meille terveisiä teiltä! Oli kuulemma ollut oikein asialliset olot, vaikka joskus olemme asiaa epäilleet; täti oli saanut margariinia ja Seppo hissikyydityksen ja terassille oli vapaa pääsy. Oma vikasi Seppo, jos herkut eivät maistuneet, kun meistä ne ovat namia. Emäntä lupasi näyttää ottamiaan vierailun kuvia meille, kunhan ehtii. - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti että kävi teidän emäntä täällä! Paitsi ens kerralla toivon eri herkkuja. Ja huom asialliset olot oli vain näön vuoksi kum tuli vieras. Olinko eilen hississä, no en ollut. - Seppo

      Poista
  2. Oho!
    Killiblogistanian ykkösvieras on kunnioittanut kissakansalaisia valtiovierailulla!
    Hienoa Seppo, että otit vieraasta vaarin.
    Ja Kassinenkin on varmasti näyttänyt myös parhaan puolensa.

    VastaaPoista
  3. Me myös kuultiin, että siellä pelaa margariinitarjoilu ja hissikyydit. Toivottavasti ei ollut vieraskoreutta? Muistakaa vaatia palvelun jatkumista!

    Tassulinnan emäntä on kyllä tosi kiva vieras 😻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu jatkuu katkonaisena. Varmaan jotain tietoliikenneongelmia. - Seppo

      Hyvä vieras oli! Jos asuttaisiin jossain lähempänä niin ehkä voitais sitten itsekin kyläillä jossain! :/

      Poista
  4. Tädillä on neljännessä kuvassa häntä pystyssä ja kiemuralla - se on suuren mielihyvän merkki kissalla. Eikä ihme kun Tassulinnan emäntä on käymässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täti näyttää mielihyväiseltä, joskin henkilökunta uskoo, että vieraan lisäksi sillä on jotain tekemistä tuulikaappiin pääsyn kanssa. :'D

      Poista
  5. Vieraksen käsi! Ja vihdoinkin tulossa tutkittua tietoa siitä, mitä Kassisen ja Sepon kodissa todellisuudessa tapahtuu! Heti lukemaan salaisen agenttimme raborttia! Yksinoikeudella Tassulinnassa! Asiantuntija kertoo, mistä et ole ennen kuullut! Rehellinen tilitys! Katso harvinaiset kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, puolueeton raportti on tulossa kaikkien luettavaksi! Paitsi raportin laatijaa kyllä yritettiin kestittää ja lahjoja, että edes hieman suotuisammassa valossa esittelisi Kassisen ja sepon elinolot ja hissikyytien frekvenssin. :)

      Poista
  6. Hih, teidän vieras lähetti todisteen meille, että henkilökuntakin ansaitsi terkut 😹 Meitä hiukka epäilytty lähettää niitä ilman todisteita. Toivottavasti vieras välitti pusu ja rapsuterkut ammattimaisesti teille.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli rapsuja ja pusuja! Vähän yäk mutta siedettävä. - Seppo

      Poista
  7. Nyt on raportti julkaistu https://tassulinna.blogspot.com/2024/07/sipuli-ja-tati.html?

    VastaaPoista