keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Koiranpentu vierailee

Useasti on käynyt Kassisella ja Sepolla koiria vieraina. Tällä kertaa oli vuorossa Alva, kolmen kuukauden ikäinen espanjanvesikoira, jota oli tarkoitus hieman tutustuttaa kissoihin. Eli käytännössä opettaa vähän tervettä kunnioitusta terävillä kynsillä varustettuja ihmeotuksia kohtaan.

Alva saapui sisään touhottaen, niin kuin koiranpennut yleensä. Kassinen piiloutui olohuoneen vierassängyn alle heti havaiessaan, minkälainen karvaturilas ulko-ovesta saapui. Siellä hän pysyi melkein koko vierailun ajan. Seppo puolestaan ihmetteli pentua ensin keittiönpöydältä käsin, ja uskaltautui sitten eteiseen tutkimaan tunkeutujaa lähempää.Jaaha, taas näitä. Taitaa olla pienempi kuin useimmat.

Siinä katseltiin ja nuuskittiin puolin ja toisin, turvallisen välimatkan päästä tietenkin. Kumpaakin kiinnosti, mutta myös vähän pelotti. Lopulta Alva uskaltautui liian lähelle, jolloin Seppo näpäytti pentua käpälällä päähän. Se on ilmeisesti Sepon mielestä aina hyvä toimintatapa oudossa tilanteessa! 


Tähän on hyvä parkkeerata ja pitää rölliä silmällä. 

Alva hoksasi jonkin ajan kuluttua, että olohuoneessa piileskeli Kassinen. Vierassängyn vieressä käytiin uutta ihmeotusta silmäilemässä ja sille haukkumassa. Kassinen vastasi murinalla. Onpa kiva. Toinen murisee ja toinen lyö.

Vierailun aikana nähtiin aika monta lyöntiä, mutta Alva osasi lopulta pitää puolensa keksiessään, miten Sepon saa juoksemaan karkuun. (Metodia emme paljasta, etteivät eräät muut vierailevat koirat vain opi sitä.) Jonkin aikaa touhuttuaan Alva nukahti keittiön lattialle, jolloin Seppo hiiviskeli takaisin paikalle tutkimaan.


Zzzzz...

Olen supersöpö ja hyvät unenlahjat on minulla myös.

Seppo tutkii lähietäisyydeltä.

Hyi yäk, haisipa pahalta.

Pennun nukkuessa saapui kissojen ruoka-aika ja heidät päätettiin uskaliaasti ruokkia, Seppohan oli jo paikalla. Kassinenkin uskaltautui piilostaan jääkaapin oven kolahtaessa, mutta alkoi perääntyä Alvan havahtuessa touhuiluun. Hänet otettiin kuitenkin ronskisti kiinni ja nostettiin liedelle syömään, ja hän söi ongelmitta ja tyytyväisenä. Nössö-Kassinenkin rohkaistuu!

8 kommenttia:

 1. Hyvä Kassinen! Muista kertoa muille vieraileville koirille miten saavat Sepon kuriin ;) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoisin muuten, mutta ei ollut minustakaan kiva metodi! Sisälsi ryntäilyä ja haukkumista, en tykkännyt vaikka olinkin turvassa. Pitäisi saada mokome Seppo kuriin jollain toisella tavalla... Olisko vinkkejä? - Kassinen

   Poista
 2. Reippaat kisut! Meilläkin on nyt ollut paljon koiravieraita, osa innokkaita ja osa vähemmän innokkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiravieraat kivoja, niitten puuhailuja on aina hauska katsella! Kuvia niistä vähän toivottais! :)

   Poista
 3. Murina taitaa mennä koirankin jakeluun, Mimmi saattaisi myös murista sähinän lisäksi, jos koiran kohtaisi. Olipa hyvä, että Alva opetti Sepolle, että jotkut osaavat pitää puolensa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murina on kyllä toimivaa, Kassinen taisi sitä Seppoonkin alussa käyttää. :D

   Poista
 4. Hienoa, että oppivat puolin ja toisin! :) Meillä vain vanhimmat kissat ovat tottuneet koiriin, nämä kakarat eivät ole vielä nähneet kuin ikkunasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikö kakaroille pyytää siis erikoisvieraita sisällä käymään? ;) Olisi varmaan aikamoinen järkytys! :D

   Poista