maanantai 23. tammikuuta 2017

Keidas aavikolla

Vaihtakaa vesi ennen kuin näännyn.

Oikeastihan Kassinen ja Seppo eivät koskaan juo vettä. Sitä on tarjoiltu monista erilaisista astioista ja eri paikoista, vaihdettu tiuhaan ja seisotettu, mutta mikään ei innosta juomaan. Ilmeisesti heille riittää siis märkäruoan kosteus, koska he saavat raksuja vain pieniä määriä.

Vettä on silti aina pidetty saatavilla. Varmuuden vuoksi. Eihän sitä koskaan tied.

6 kommenttia:

  1. Kassisen mielestä henkilökunta on selvästi ihan liian hidasta :D meillä vesi maistuu parhaiten "tuoreena" ja raikkaana. Kupissa seisonut vesi ei herroja miellytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erilaiset mieltymykset on kyllä jänniä. Hyvä että teillä molempien maku on samanlainen, eikä toinen vaadi muuta. :D

      Poista
  2. No se on hyvä asettautua lepäämään lähelle ruokakippoja, jos vaikka yllättää niin kova nälkä että ei jaksa raahautua paikalle. Ja vesikipossa voi vaikka uittaa tassua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneksi tassunuittamista oikeastaan harrasteta, paitsi Seppo leikkauspäivänään läiskytteli vesikupin kahdesti tyhjäksi. Varmaan jotain nukutusainenäkyjä näki. :D

      Poista
  3. Juomahommat on muuten suurta mystiikkaa.
    Meillä on nyt löytnyty hyvä kombo: Vessassa on lattialla kaksi kulhoa, joista vain toisesta voi juoda. Keittössä tiskipöydällä on taas vesiautomaatti, se onneksi kelpaa ainakin meidän raksuttelijoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi kulhoa joista vain toisesta voi juoda... :D

      Nääkin varmaan joisivat jos söisivät kuivaa enemmän. Seppo ainakin lipitteli useaan otteeseen vettä, kun mahavaiva-aikoinaan söi vaan niitä vatsaystävällisiä raksuja.

      Poista