tiistai 10. marraskuuta 2015

Tästä se lähtee

Tässä ensimmäisessä päivityksessä esitellään itse blogin päätähdet: Karvanaama ja Kassinen. Entisen omistajansa kuoltua kissakaksikko päätyi Öllölän kissataloon, jossa pari kuukautta vietettyään he sijoittuivat sisäkissoiksi Joensuuhun. Kerrostalokaksiossa elää myös kaksi ihmispalvelijaa.


Karvanaama

Karvanaama (s. 2005) on valkokirjokilpikonna leikattu tyttö. Karvanaama painaa noin 3,5 kg, ja on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Nirso hän kyllä on, ruokalajeista kelpaavat välittömästi vain kuivaraksut ja paistettu jauheliha, muut pitkin hampain ja lievän huijauksen jälkeen. Nälkänsä kyllä ilmoittaa kuuluvasti. 

Karvanaama on hyvin ihmisystävällinen, tulee syliin mielellään ja kehrää hyvinkin äänekkäästi. Jopa ihmisten nukkuessa hän voi tulla päälle pörisemään. Kassiseen Karvanaama suhtautuu joskus hieman pomottelevasti, ja varsinkin nälkäisenä tai muussa stressitilassa Karvanaama voi olla hyvinkin äksy. Kassinen ei joka tapauksessa koskaan ala riitelemään jos Karvanaama on huonolla tuulella ja väistää silloin nopeasti.


Kassinen


Kassinen (s. 2010) on ruskeatabbyvalkea leikattu tyttö. Hyväkuntoinen ja energinen Kassinen painaa 4,8 kg. Ruoaksi kelpaa kaikki, jauhelihasta ja kivipiirasta aina peruskissanruokaan ja raksuihin asti. Ruokahalun kanssa ei koskaan ole ongelmia.

Myös Kassinen on erittäin ystävällinen ja muutenkin hieno tyyppi. Aina välissä tulee kehräämään ja puskemaan. Mielellään hän leikkisi myös Karvanaaman kanssa, joka ei kuitenkaan ymmärrä tuollaista huumoria. Se ei kuitenkaan estä Kassista yrittämästä, ja aina välillä esiintyy tietynlaista vaanimista ja leikkihyökkäyksiä. Kassinen viihtyy myös korkeilla paikoilla, monesti hänet on yhytetty kirjahyllyjen päältä nukkumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti