keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Anopinhammaslääkärin paluu

Anopinhammas asustaa nykyään ruokapöydällä, jossa siihen ei kohdistu yhtä innokasta puutarhurointia kuin aiemmin ikkunalaudalla.

Jalka kyllä menee ruukkuun joskus ihan vahingossa.

Ja hampaita alkaa kutittaa lehtien lähellä.

Ne etsiytyvät suuhun ihan itsestään.

Voi voi, taas on uusi reikä lehdessä.

7 kommenttia:

 1. HML Seppo tarkistaa, onko multa liian kuivaa ...
  On se vaan hienoa, että nuorella kissalla on ammatinvalinta-asiat hyvällä mallilla! Arvele nyt, teilläkin on tulevaisuus siltä osin turvattu, kun tarvittaessa Seppo teille tekohampaat tahi implantit rustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rustaa vaikka ja mitä, se vain vaatii kaikkien talouden kukkien härkkimisen kuoliaaksi. Kallista lystiä tuo hammashoito!

   Poista
  2. Kuopioon olisi pitkä matka opiskelemaan ja pitäisi opiskelijakämppäkin vuokrata - halvemmaksi tulee Sepolle, kun teidän viherkasveilla harjoittelee.
   Hieno kuvasarja, etenkin kaksi ensimmäistä: sommelier-Seppo nuuskii mullan tilan ja bouguetin ja vielä tassullakin kokeilee, ennen kuin ryhtyy tositoimiin.

   Poista
 2. Itsehillintä on vaikee juttu, eipä sille mitään voi jos tassu välillä käy mullassa tai yhtäkkiä hampaat on murhanhimoisesti kiinni kasviparan lehdessä 😂😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on, ei voi pieneltä kissalta odottaa. :D Varsinkin kun kasvi on niin kutsuvasti tavoitteluetäisyydellä...

   Poista
 3. On se hyvä, että mami oli todistamassa moisen mielenhallinnan, niin ei voi syyttää viatonta kisua ilmestyneistä rei'istä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varmaan täällä asuu jotain kasvituhohyönteisiä, joitain ällöttäviä toukkia tai muita. Ei voi olla Sepon vika reikien lisääntyminen. :D

   Poista