lauantai 14. lokakuuta 2017

Tehosterokotus

Seppo kävi eilen tehosterokotuksella. Edellisen kerranhan hän kävi Kassisen kanssa yhteisellä rokotusreissulla viime vuoden lokakuussa, joten nyt koitti Sepolle seuraavan piikittelyn aika. Kassinen jäi tällä kertaa kotiin, hänen seuraava tehosterokotuksensa on vasta kahden vuoden päästä.

Rokotusreissu oli helppo ja nopea. Tällä kertaa ei käyty kaupungineläinlääkärillä, vaan yksityisellä eläinasemalla, ja koko ekskursio oli ohi puolessa tunnissa. Vähemmänkin aikaa olisi kulunut, ellei henkilökunta olisi ollut hyvissä ajoin paikalla.

Seppo ei matkasta sen kummemmin traumatisoitunut. Yllättyi vain. Pian takaisin saavuttuaan hän leikki leluhiirellä kesken jäänyttä leikkiä kuin mitään ei olisi tapahtunut.


Raksuilla minut houkuteltiin tänne koppaan ja nyt ollaan ulkona! Ihme meininkiä!

Jännää täällä kyllä on.

Mutta vähän liian kylmä. Takaisin sisälle, Jeeves!

Sannalle kiitos kyydistä ja kuvista!


8 kommenttia:

 1. Kovin asiallista käytöstä Seppo, saattaa olla että täällä on yksi kateellinen täti. Meillä kun reissu olli kaikkea muuta kuin hiljainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepolla menee matkoilla melko hyvin *kop kop*, vähän vain huusi kun koppaa kannettiin autosta lääkäriin. Ja teillähän olikin superjännä reissu, kauppa ja kaikki. :D

   Poista
 2. Ihanat ilmeet Sepolla! :) Ja mikä reippaus! Hienoa :)
  Tämä olikin hyvä muistutus, että meilläkin pitäisi hoitaa nuo tehosteet kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden kissan kanssa onkin varmasti taas kaksi kertaa mielenkiintoisempaa käydä lääkärissä. :D Vai onko keski-ikäisosasto myös mukana?

   Poista
  2. Se vasta olisikin jos neljän kanssa... Voi kauhea :D Napulla on vasta kahden vuoden päästä ja Totolla ensi vuonna. Toki muistamisen kannalta olisi helpompi jos samaan aikaan. Ja säästäisi käyntimaksuissa :)

   Poista
  3. No, ainakin nuorison saatte kerralla. :D Ja tuleepahan sitten joka vuodelle yksi lääkärikäynti, on jotain mihin upottaa kaikki ylimääräinen raha. :P

   Poista
 3. Oli sellainen hämmentävä paussi arjesta. :D On kyllä niin ihana, ettei enää tarvitse vuosittain rämpätä piikityksillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paussi arjesta tosiaan. :D Seppoa pitäisikin kuskailla enemmän edestakaisin, saisi raukka vaihtelua supertylsään elämäänsä. :P

   Poista