maanantai 1. kesäkuuta 2020

Kiellettyä aluetta


Henkilökunta kuivattaa lipstikkaa parvekepöydällä ja kissoilla ei ole siihen nyt asiaa.

Kassinen on jo tyytynyt kohtaloonsa mutta Seppoa vielä mietityttää, voisiko pöydällä kuitenkin hyppiä ja lipstikoita maistella.

14 kommenttia:

  1. Kyllä pitää saada haistella ja maistella! Jos ei partsipöydällä, niin sit pikku lautaselta. Minä aina haistelen kaikki ensin, esmes ku soosi- tai geeliruokapussi avataan, enste haistelen, että onko hyvä vai paha. Toivoo Viiru. P.S. Täälä on huono palvelu nykysin. Piika on aina pihalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piika pois pihalta! Päätyö on sisällä, pitää haisteluttaa soosipusseja ja siivota hiekkalaatikkoa ja viihdyttää! Maistelin vähän lipstikkaa kyllä, mut ei ollu niin hyvää että olisin syönyt loput. - Seppo

      Poista
    2. Hyvä tietää ettei tartte listipkkoja maistella. Toivoo Viiru.

      Poista
    3. Niitä voi kyllä hämmennellä! - Seppo

      Poista
  2. Meillä ei ole vielä lipstikka kasvanut kuivattavaksi asti. Mutta kun se tulee, niin päästään kyllä kerran haistamaan.. mutta ei varmaan yhtään enempää - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kasvaa nopeesti teillä, oli jännän hajuista! Tää lipstikka oli kuulemma varastettu jonkun kaverin pihalta. - Seppo

      Poista
  3. Kylläpä lipstikkapöytä suorastaan huutaa kissojen tepsu-jalkoja sekoittamaan vihreitä lehviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tepsujalat saatetaan sitoa yhteen niinku lännenelokuvien vasikoilla, jos yhtään tuolla pöydällä tepsuvat ylimääräistä!

      Poista
  4. Lipstikka on itse asiassa saanut nimensä siitä, että kautta aikain kissoilla on ollut tapana lipaista niitä kielellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta sanoo, että eivät usko. Me uskotaan. Vieläköhän ehdittäisi lipomaan... - Kassinen ja Seppo

      Poista
  5. It looks like that table will have a kitty on there sooner than later. We love stopping by your blog for your pawsome posts. Thanks for sharing. Have a fantastic rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista
  6. Noitahan on niin monta tuossa, niin kyllä Sepolle varmaan yksi lipstikka joutaisi. Tai pari. Ja muutama Sepon hännälle kans. Ja tassuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lipstikka säilyi hyvin mutta sitä seuranneet kuivatukset joutuivat Kassisen alle... :D

      Poista