tiistai 2. kesäkuuta 2020

Sepon hännänimeskelyongelman nykytilanne


Joinain öinä Seppo ei nukukaan tuolissa vaan kaivautuu henkilökunnan toisen osapuolen vaatekaappiin. Siellä hän palaa naurettavan pahan tapansa pariin ja imeskelee häntäänsä! Onneksi hännänimeskely on nykyään hyvin satunnaista: sitä taitaa tapahtua enimmillään vain muutaman kerran kuussa, ja melkein aina tässä vaatekaapissa yöllä.

14 kommenttia:

  1. Oho, Seppo alkaa vieroittua tutistaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lienee suvantovaihe vaan, mut toivottavasti kestää pitkään. :'D

      Poista
  2. Hienoa, että tilanne on edistynyt! Olisiko tuo sitten jokin pentuajan juttu? Auttaisiko vierihoito, jossa Seppo saisi leipoa ihmisen rinnan tai masun päällä keskellä yötä? Kivat värit muuten noissa puseroissa. Mun lempivärejä :) Varmaan Seppokin tykkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pentuna Seppo ei henkilökunnan mielestä tuota tehnyt, tuli kuvioihin parivuotiaana. Varmaan jotenkin taantui... :O :D Seppo saisi kyllä tulla viereen, mutta ei yleensä tule kun on kaksi ihmistä sängyssä, kun ei mahdu. :P

      Henkilökunnan paidat omistava osapuoli kiittää. Täytyy pitää sekä paidoista että kissankarvoista niillä. :D

      Poista
    2. Ettekö voisi joskus laittaa siskonpetiä lattialle, että Seppokin mahtuisi?

      "VTT:n tutkimusten mukaan kissankarvat lisäävät neuleiden lämpöarvoa jopa 22-25 %. - - Joissakin talouksissa on vuotuisiin lämmityslaskuihin saatu 5,8 % pudotus käyttämällä kissan karvaamia vaatteita."
      Lähde: https://bit.ly/36Xe3OU

      Poista
    3. Ei Seppo silti tule. :( Pienenä tuli kahden ihmisen väliin mutta liekö joskus ollut litistyisvaarassa kun nyt pysyy omillaan...

      Mikä oli tuo linkki???!!? :DDDDDDDDDDD

      Poista
    4. ?? On oikeasti mielenkiintoinen tutkimuksen tulos tuo! En tiennytkään tuota vaktaa, ennen tätä tietopläjäystä, kiitos.

      Poista
    5. Eipä kestä! Itsekin opin kissablogeista aina jotain uutta ja mielelläni jaan, jos satun joskus jotain tietämään tai vaikka en sattuisikaan. Sitä vartenhan tämä internet on kehitetty, että kissoja rakastavilla ihmisillä olisi mahdollisuus levittää videoita ym.

      Poista
    6. saako tään tiedon jakaa vaikkapa veispuukissa? Ihmiset ei tämmöisestäkään tiedä, niitä pidetään ihan väärässä uskossa ja pimennossa!!

      Poista
    7. Vaktat jakoon vaan vaikka pannienkien uhalla! Tärkeintä on, että lähteet on merkitty oikein. Ja onhan sekin hyvä, että pimitetyt saavat tietää totuuden, niin vähenee ehkä se tolkuton imuroitseminenkin ja sitä myöten tarpeeton sähkö- ja ihmisenergian kuluttaminen. Siedätyshoidolla ne allerkiatkin paranee nykytieteen mukaan.

      Poista
  3. Ja Fiiu-Sepolla on pitkät päällä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko kuvata salamalla, kun ilman sitä kuva oli ihan musta. Seppo-raukka :D

      Poista
  4. Voi häntä sentään, mutta onneksi tapahtuu harvoin.
    Sehän olisi outoa, jos vaatteissa ei olisi karvoja, ihan outo tunne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häntää imeskellään nyt jo niin harvoin, että siinä ei näy pysyviä jälkiä. Ennnen siinä taisi olla jonkinlainen lovi karvassa, kun imeskely oli aktiivisimmillaan...

      Poista