tiistai 9. kesäkuuta 2020

Yllätyskirje!


Kassinen ja Seppo saivat yllättäen kirjeen. Mikä päivän ilostus! Molemmat olivat auttamassa sen avaamisessa.

Kirje tuli Pepsiltä ja Maxilta ja heidän emännältään. Kortissa onniteltiin Seppoa jo etukäteen tulevien synttäreiden johdosta. Seppo kiittää! Kirjeet tovereilta ovat parhaita, ja varsinkin sellaiset kirjeet, joissa on kortin lisäksi muutakin. Ja tässähän oli.

Kassisen mielestä tämä kala vaikuttaa todella hyvältä lelulta. Jotain uutta ja erilaista, jolla kelpaa leikkiä. Tällaista on odotettu. Valitettavasti Seppo oli heti pureskelemassa helmiä; pitääköhän ne irrottaa, ettei olla suolitukosleikkausjonossa...

Herkkuja oli sekä kissoille että henkilökunnalle! Pus pus vain takaisin Tassulinnaan!

Lisäksi oli supersievää Seppo-aiheista teippiä.

Tavoilleen uskollisena Seppo koetti syödä senkin. Mikä kiittämätön olento!

Kassinen, Seppo ja henkilökunta kiittävät kauniista ja ajattelevaisesta kirjeestä ja lahjoista! Hyvää kesää Tassulinnaan!

10 kommenttia:

  1. Kiitos, kiva kuulla että kirje oli teidän kaikkien mieleen :) Washiteippiä on kiva käyttää, kun se irtoaa helposti esim jääkaapin ovesta ja voi käyttää uusiksikin, kun liimaa uuden lapun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käyttöohjeesta! Jääkaapin oveen voisikin laittaa lappuja, kun vain laittaa niin korkealle, ettei Seppo yletä syömään niitä! :D

      Poista
  2. Tulevatko kirjeet perille osoitteella Herrasväki Seppo ja Kassinen sekä palvelijat Elli ja Lintumies, Tiilitalo, Suomi? Ei tietenkään tarvitse paljastaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla osoitteella ei tule, täällä ei ole Lintumiestä. Paitsi onhan sillä pitkäjalkamaiset pitkät koivet, jos se lasketaan ja tekee lintumieheksi! Lintu-Elli ja Elokuvamies -osoitteella voisi tulla perille, jos postinkantaja tekee salapoliisityötä ja löytää henkilökunnan ei-yllekirjoittaneen puoliskon elokuvablogin. ;)

      Poista
    2. Pitäisi kai sitten kokeilla tuota Lintu-Elli ja Elokuvamies, Suomi - Finland -osoitetta. Jos vielä laittaisi osoitteen oheen lisävihjeeksi "Kaunis Kassinen ja Rohkea Seppo parvekkeella", niin varmaan uskaltaisi laittaa possunsydäntä tulemaan :)

      Poista
    3. Varmasti toisi posti perille! :)

      Poista
  3. I H A N A! ♥ Hienosti kisut tiesi heti keille (kelle) paketti oli tarkoitettu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tässä maailmassa on tarkoitettu heille. :D

      Poista