tiistai 11. toukokuuta 2021

Kielletyt leikit

Olohuoneen katonrajassa olevaa tapettia on raavittu taas (ensimmäinen kerta oli v. 2017). Syyllinen on nyt Seppo, joka ei ymmärrä järkipuhetta, joten henkilökunta ajatteli yksinkertaisesti estää pääsyn tapetinirrottelupaikalle.

Tyynypino raapimiskohdan edessä ei ole auttanut niin hyvin kuin henkilökunta arveli: Seppo alkoi pesiytyä tyynyjen sisään ja oppi tiputtelemaan ne päästäkseen käsiksi tapettiin.

Seppo hei, menepäs nyt helvettiin muualle sieltä, sinut on nähty. Voisitko vaikka tehdä elämälläsi jotain rakentavaa?

16 kommenttia:

  1. Ehkä se oli arvattavissa. Auttaisiko, jos tapettiin laittaisi jotain pahanmakuista tai -hajuista? Pippuria tai tiikeripalsamia vaikka? Tai mikä nyt seppojen mielestä pahalta tuoksahtaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepon tietäen haju varmaan toimisi niin, että se raavittaisiin pois. :'D Toinenkin estoratkaisu oli kokeilussa, mutta seuraava vaihtoehto on varmaan ottaa kiipeilypuu pois tuosta hyllyjen vierestä, että sinne ei sitten mennä ollenkaan...

      Poista
  2. Voi Seppo, sinä olet aikaansaava näissä puuhissa mitä haluat tehdä! Veikeä ilme, lähtiköhän jo isokin riekale tapettia irti=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tosi tehokas! Tai oisin, jso ei keskeytettäisi vähän väliä. - Seppo

      Poista
  3. Hyvä Seppo, me nähdään sun selkeä suunnittelma, ylätassut sille. Tapetti pois, tilalle maalipinta ja puhtaaseen maalipintaan ne seinään laitettavat kiipeilyjutskat. Sä oo niiiiin fiksu ♥
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti toverit! Haluun kyllä uusia kiipeilyjuttuasioita ja kyllä, oon fiksu! - Seppo

      Poista
  4. Lapsi on terve kun lapsi leikkii..! 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvainen Seppolapsi voisi leikkiä vähemmänkin...

      Poista
  5. Yrittääkö Seppo paeta?!

    P.S. Tänne voit aina tulla <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluisin mennä ehkä tuonne yläkertaan. Asutteko siellä? - Seppo

      Poista
    2. Tehdään tämä helpommaksi: hyppää koriin, kun se laskeutuu parvekkeenne tasolle. Mutta ei hiiskahdustakaan henkilökunnalle!

      Poista
    3. Hyvä! Ja jos tulee koti-ikävä, kori toimii paluuliikenteessäkin :)

      Poista
    4. Ja Kassisen saa napattua mukaan kans seuraavalla korilla? - Seppo

      Poista
  6. Voi että, kun ihmiset on tyhmiä! Rakentaa nyt hyvä tyynykasa kivaan paikkaan ja sitten valittaa, kun kissa haluaa mennä sinne. Mitä siitä, jos siinä sivussa vähän kynnet osuu tapettiin? Ja onhan se tapetti jo siinä aikansa ollutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta on ihan erityisen tyhmiä. Mut ne otti tyynyt pois ja laittoi laatikoita, ja ei ollut hyvä sekään mitä niillä tein. Kuulemma saatte videon seuraavaks. - Seppo

      Poista