maanantai 3. toukokuuta 2021

Rikollisnero Seppo iskee jälleen

Henkilökunnan ei-allekirjoittanut puolisko oli vapun aikaan suurimmaksi osaksi muissa maisemissa, joten allekirjoittanut puolisko jäi viettämään keväistä juhlaa yhdessä Kassisen ja Sepon kanssa. Ja eipä siinä mitään, kyllähän tällainen yksi henkilökunnan jäsen - kaksi kissaa ratkaisu on aikaisemminkin toiminut. Ruokahuolto pelaa, hiekkalaatikot tyhjennetään, ja kaikki sujuu muutenkin lähes normaalisti.

Yksi huono puoli Kassisen ja Sepon kannalta tässä järjestelyssä on: aamuruokaa ei tule normaalisti neljän-viiden aikaan, kun henkilökunnan kotiin jäänyt puolisko nukkuu sikeästi pitkälle aamupäivään. Joskus lautasilla on öisiä jämiä, mutta joskus ei mitään, ja sekös harmittaa karvaista herrasväkeä.

Eräänä aamuna nälkään nääntyvä Seppo päätti ottaa oikeuden omiin tassuihinsa, ja tiputti herkkupurkin keittiötasolta lattialle. Lähes täynnä raksuja oleva purkki lävähti auki, ja valtava määrä herkkuja levisi pitkin lattioita. Henkilökunnan allekirjoittanut puolisko ei kuullut mitään ja jatkoi uniaan.

Herättyään puolikas henkilökuntaa havaitsi tapahtuneen, ja nopea inventaario kertoi, että kolme neljäsosaa raksuista oli syoty! Kassisen osuudesta tähän Sammon ryöstöön ei voida kertoa mitään, kun mitään todisteita syömingeistä ei Kassisen osalta ole. Mutta Seppo ahmi kyllä mahansa täyteen! Nimittäin koko päivänä ei Sepolla ollut enää nälkä, mutta jano sitäkin enemmän. Sen siitä saa, kun syö vain kuivia raksuja eikä mitään märkäruokaa!

Oon niin tuhma ja paha ja älykkäin tyyppi tässä talossa.

Yhtä henkilökunnan jäsentä on helppo höynäyttää, varsinkin kun se ei yöllä kuule mitään.

Meen tästä kokeilemaan, aukeisko se purkki taas.

Herkkupurkki laitettiin tämän jälkeen tiukemmin kiinni, ja asemoitiin niin, ettei se enää tipahda satunnaisten rikollisnero-Seppojen toimesta lattialle.

Kassinenkin on varmasti käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja syönyt. Hän on vain osannut olla ylensyömättä.

16 kommenttia:

  1. Siis miten nerokasta! Tätä pitäisi päästä kyllä kokeilemaan! Miksi ihmeessä mun raksupurkki on vetolaatikossa, jota en saakaan avattua. Kerro siis vinkkisi miten sellaisen raskaan vetolaatikon (joka sulkeutuu itse) saa auki, kun mä en ole vielä tähän vetolaatikkoon keksinyt sitä tekniikkaa (muut vetolaatikot kyllä saan yleensä auki). - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa vaikeelta. Hmm. Kannattaa ekaks komentaa henkilökuntaa ottamaan purkki pois laatikosta. Jos ne ei osaa ottaa, niin sit pitää ite mennä sinne laatikkoon silloin kun se on auki, että saa syödä rauhassa raksuja seuraavaan päivään. - Seppo

      Poista
  2. Ylätassut Seppo! Sä oot sitten niin nokkela. Me arvostetaan ♥
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  3. Jos palvelu ei pelaa, omatoimisuus kunniaan ja raksukarkkeja kehiin..!
    Tiettyä pyöreyttä on kissuuksien vatsan seutuvilla havaittavissa, joten hiekkalaatikolla tavataan! 🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo erityisesti näyttää näissä kuvissa hyvin syöneeltä...! Ohuilla tikuilla tuettu pallo.

      Poista
  4. Ihminen saa syyttää vain itseään, kun ei palvele sovittuna aikana. Tottakai nokkela ja fiksu kissa ottaa silloin ohjat omiin tassuihin ja täyttää nälästä huutavan masunsa omatoimisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niin! Henkilökunnan vika oli tämäkin, toteutin vaan itteeni. - Seppo

      Poista
  5. Seppo ja Sepon suloinen kieli <3 <3

    P.S. Kassisella. On. Syyllinen. Ilme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassisella on todella syyllinen ilme! Voisi luulla hänen ohjanneen koko jutun, jos ei tietäisi, ettei hänen aivotoimintansa riitä sellaiseen.

      Poista
    2. Kassinen esittää muuta kuin on. Viisas pääsee vähemmällä ;) Toki Sepon nerous on omaa luokkaansa. Hän on ihmelapsi.

      Poista
    3. Ihmelapsi-Seppo täyttää kohta viisi! :O

      Poista
  6. Sepolla oli jo nälkä! Ja mitä sitä ei herkkupurkin auki saamiseksi tekisi=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo vain pelastaa itsensä nälkäkuolemalta ja henkilökunta paheksuu. On se epäreilua. :'D

      Poista
  7. Olemme kuulleet, että vastaavaa on tapahtunut muuallakin eri aikoina. Kyseessä täytyy olla rikollisliigallinen NIITÄ. NE tiputtivat purkin. Seppo ja Kassinen ovat viattomia, mutta söivät toki raksut pois lattialta, olisihan tuo nyt synti ja häpeä tuhlata hyvää ruokaa, kun se nyt joka tapauksessa siinä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan täällä NIITÄ? Luulen että olin kyllä minä. Oon nerokas. - Seppo

      Poista