lauantai 29. toukokuuta 2021

Risuja, ei ruusuja

Tässä hotellissa tökkii palvelu aina keväisin. Mikähän siinä on? Henkilökunta voisi ensin antaa ruokaa ja sitten palata ajattelemaan harrastuksiaan.

Tässäkin kuvassa on henkilökunnan harrastus: parvekkeella kuunnellaan muuttavien valkoposkihanhien mekkalaa. Onneksi karvainen herrasväki on edes vähän kiinnostunut.

14 kommenttia:

 1. Priorisointia, priorisointia..
  Kissat tulevat listan kärjessä.
  Aina! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta kaipaa uudelleenkulutusta. - Kassinen ja Seppo

   Poista
 2. Ensimmäisessä kuvassa Kassinen toimittaa ansiokkaasti virkaansa pysähtyneisyyden ajan mannekiinina. Tosin ei hätää, kun EU on vihdoin ja viimein kieltämässä keväät kokonaan. Ihmisillekin muutos on tietysti helpotus, mutta erityisesti uusi direktiivi ilahduttanee kissoja, jotka ovat joutuneet kärsimään kyseisen vuodenajan rasituksista niin monin tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista uutta tietoa! Voisiko ajatella, että kevään poistuminen pidentäisi syksyä, jolloin lintujen muuttoa kuitenkin näkyisi vakiomäärä? - henkilökunta

   Poista
  2. Tarkoitus on, että syksyllä linnut muuttavat pois ja hankkiutuvat ensi vuonna niille alueille, joilla kevättä ei ole kielletty. Saatte sitten keskittää tarkkailunne ja kuvaamisenne Seppoon ja Kassiseen :)

   Poista
  3. Hankaloittaa selvästi henkilökunnan nykyistä harrastusta. Pitäisikö alkaa uusi jännittävä kiviharrastus... Mitä vain, että ei tarvitse olla koko ajan Kassisen ja Sepon orjana!

   Poista
 3. Juu, ehdottomasti pitää Sepon ja Kassisen tarpeet laittaa ykköseksi! Sitten vasta muiden harrastusten pariin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Sepolta ja Kassiselta kysyttäisiin, ei henkilökunta saisi koskaan poistua asunnosta. :'D

   Poista
 4. Tuollaisen lintuharrastuksen luulisi olevan teidän koko perheen yhteinen. Linturetkelle kullekin perheenjäsenelle soveltuvat eväät ja muut varusteet mukaan vain. Retkikohde voi hyvin olla oma parvekekin, miksi lähteä merta edemmäs kalaan, jos kerran omasta ikkunastakin näkyy ja kuuluu linnustoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, parvekkeelle voisikin mennä retkelle! Lajisto on hieman yksipuolinen mutta plussana se, että eväitä voi säilyttää jääkaapissa ja vessaan pääsee nopeasti.

   Poista
 5. Toisaalta sen henkilökunnan harrastusajan voi käyttää lepäilyyn, niin että on sitten energiaa viihdyttää niitä, kun ne suvaitsevat tulla kotiin. Ja sillä aikaa voi myös harrastaa kodin sisustusta, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustan aina joskus, vähän tai vähän enemmän. Varsinki kaikki ovet on aukinaisina kivemmat, että näkee mitä on kaapeissa ja henkilökunta on heti viihdyttynyttä kun tulevat kotiin. - Seppo

   Poista
 6. Siivekkäät ovat ihan kiehtovia, mutta siivettömät pötköt silti parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, siivettömätkö voittaa? Täällä saattaa henkilökunta olla eri mieltä, siltä välillä tuntuu. - Seppo

   Poista