keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Harrastustoimintaa

Henkilökunnan allekirjoittanut puoli on alkanut herätellä vesiväriharrastustaan. Kassinen ja Seppo ovat kuitenkin sitä mieltä, että henkilökunta ei tarvitsisi muita harrastuksia kuin heidät, ja käyvät vähän väliä häiriköimässä mitä erilaisimmilla tavoilla.

Tässä henkilökunta on panostanut harrastukseensa ja ostanut paperia, laveeraussiveltimen ja hienon, kalliin, laadukkaan oravankarvasiveltimen, jonka Kassinen haluaisi syödä.

Kassinen kuule, jos syöt sen niin henkilökunta on pakotettu tekemään kassisenkarvasiveltimen ja se ei olisi kenestäkään kivaa. Mene pois.

Tässä Kassinen yrittää asettua makaamaan paperin päälle juuri kun olisi aika alkaa maalaamaan.

Tässä henkilökunta on, kuin ihmeen kautta, saanut väritettyä edellisen kuvan punatulkun. Se jäi yöksi pöydälle ja joku tuntematon suuruus oli käynyt ilmeisesti nuolemassa sitä.

Tässä kuuluisa liimanrakastaja Seppo imeskelee intohimoisesti paperin reunaa, sillä siinä on ollut teippiä saamassa aikaan nätit valkoiset kehykset.

Kaipa Kassisesta ja Seposta on mukavaa olevinaan osallistua. Henkilökunta kyllä toivoo, että he alkaisivat osallistua esimerkiksi sylissä istumalla ja jättäisivät kaikki yllä mainitut tavat pois. 

Lienee kuitenkin liikaa pyydetty.

Ja koska Seppoa oli tässä postauksessa vain yhden kuvan verran niin tässä yksi lisää: herra Seppo Johannes Virolainen sanoo, että hänelle on taas tarjoiltu ällöttävää, syötäväksi kelpaamatonta mössöä.

18 kommenttia:

 1. Kissathan ovat taiteilijan ehtymätön inspiraation lähde, kuten viimeisestä kuvastakin näkee!
  Hehän siis vain lisäävät vain oman tassun, tai kielen ja hampaiden jäljen teoksiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo ja Kassinen haluavat siis lisätä kuviin saadakseen osuutensa palkkioista, kunhan henkilökunta on kuuluista taiteilija ja teokset myyvät kymppitonnilla kappale! D:

   Poista
 2. Ihanaa taidetta! Kissojen kanssa ja ilman 😸 Tuo kissakin niin aito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on hyvin ylpeä tuosta kissasta, ei ole koskaan ennen Seppoa vangittu noin onnistuneesti! :'D

   Poista
 3. Ihania taideteoksia. Ja varsinkin tuo töyhtöpunatulkku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä taitavat rokkimimmit olla tykkäämässä töyhtöpunatulkusta, kun siinä on jonkun tassun/nenän/kielenjälki? :D

   Poista
  2. Joo, me tykätään siitä täysillä. Se on niin syötävän hyvän näköinen.
   - Rokkimimmit -

   Poista
  3. Punatulkut olis varmaan herkullisia, isoja ja lihavia. - Seppo

   Poista
 4. Tässähän saattaa olla kehittymässä uusi taidesuuntaus: ihmisen ja kissan yhteistyössä syntynyt maalaus. Hyvänä esimerkkinä jo syntynyt Töyhtöpunatulkku! Henkilökunnan kannattaisi nyt suhtautua positiivisesti Kassisen Seppo Virolaisen osallisuuteen ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on vielä hieman skeptinen mutta lupaa yrittää laajentaa ajatusmallejaan. Jos siellä olisi mainetta ja kunniaa uuden taidesuuntauksen kehittäjinä. ;)

   Poista
 5. Kissamaailman Picassot Ceppo ja Kaccinen viimeistelevät teokset ainutlaatuisiksi!

  P.S. Yleisö haluaa nähdä näitä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainutlaatuisiksi, todellakin! :I

   Yleisölle tarjoilemme lisää tällä kanavalla, jos karvainen herrasväki osoittaa lisää tuhoami- eikun auttamisintoa. Noin muuten näitä saattaa löytää instagramista, jos sinne on tunnukset. :)

   Poista
  2. Eiköhän luomisvimma iske, jos välineet jätetään sopivasti esille!

   Poista
  3. Aivan... Henkilökunta on joskus unohtelevaista ja niin saattaa käydä! D:

   Poista
 6. Niimmutta sitten jos pitää tehdä oikein tarkkaa työtä, voi tarvita vain yhden karvan paksuisen pensselin. Tuntuisi, että kissanviiksi voisi olla aika hyvä. Kassinen ja Seppo tietysti tarkistavat, että pitäisikö tehdä tarkempaa viiksityötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiksityötä! Miten hieno ajatus! Henkilökunta alkaakin heti korjata satoa molemmilta, että saisi oikein tarkan työkalun ohuisiin viivoihin. :D

   Poista
 7. Kyllä teiltä varmaan jostain löytyy kissakarvaa, niin voisitte tehdä kissankarvasiveltimen. Kassinen saisi sitten oravankarvaisen itselleen.
  Henkilökunnalle muistutus, että K ja S AUTTAVAT maalaushommissa, eivät häiritse. Edellähän on jo todettu, että töyhtötulkku on erittäin onnistunut yhteistyön tulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissankarvaa löytyy ainakin kissoista. Henkilökunta miettii, saako saksilla leikkaamalla hyvän tupsun siveltimen päähän, vai pitääkö nyhtää irtokarvoja yksi kerrallaan. Jos jälkimmäinen niin hyvän siveltimen tekemiseen menee kyllä aika paljon aikaa... Ilmankos ovat järjettömän kalliita! D:

   K ja S auttavat maalaushommissa yhtä paljon kuin auttavat henkilökuntaa nukkumaan yönsä! Juuri puoli tuntia sitten Seppo ajatteli pudottaa raksupurkin taas lattialle niin samahan sitä oli jo herätä, kun on kerran vapaapäivä ja kaikkea. :'''D

   Poista