maanantai 17. tammikuuta 2022

Kaksi puolta

Kassinen ja Seppo syöttivät imurille kaksi hiirtä niin, että henkilökunta joutui purkamaan koko masiinan saadakseen ne ulos. Mokomat karvakasat!

Ei mennyt noin. Itse etsivät hiiret imurin tähtäimeen vaikka ne olivat piilossa kaappien alla ja muualla.

Kiusaavat taas internetissä meitä.

Nyt nukkuisin.

16 kommenttia:

  1. Onpas teillä kilttiä henkilökuntaa, kun kaivavat hiiret esiin. Meillä ne saa jäädä sinne kitaan, jos on jätetty lojumaan imurin tielle. Vai johtuuko se vaan imurin rakenteesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imuri ei oikein vetänyt, kun kovempi hiiri oli tukkinut kriittisen kohdan eikä liikkunut mihinkään suuntaan. Pehmeä karvahiiri oli mennyt nätisti pölylokeroon asti. :'D

      Poista
  2. Viisas Kassinen. Ihmiset on välillä niin typeriä, että laittavat meidän leluja imuriin. Oma vika jos joutuvat purkata ja sorkkimaan niitä ties millä.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mitäs imuroivat katselematta, mitä tulee vastaan. Joskus vielä imuroivat meidätkin eivätkä huomaa. - Kassinen

      Poista
  3. Asettumatta kenenkään osapuolen puolelle tai ketään vastaan: imuroitsijan vika. Lisäksi on todettava, että imurin purkaminen vaikuttaa virikkeelliseltä aktiviteetilta kaikille osapuolille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imurin purkaminen on tosiaan virikkeellistä, joskin vain henkilökunnalle. Kassisen ja Sepon ei annettu osallistua valtavan suuren pölymäärän vuoksi. Olisivat vetäneet sitä kitusiinsa.

      Poista
    2. Imurin purkaminen on myös tärkeä riitti, jossa tutustutaan entistäkin syvemmin kissojen (ja imurin) sisimpään.

      Poista
    3. Aivan, ja se kasvattaa myös kärsivällisyyttä. Todella tärkeää tehdä sitä joskus.

      Poista
  4. Nii onkii hiiret mokomia karvakasoja! Minä piilotin yhen hiiren monsterikaapin taakse. Se roikkuu langassa. Siis hiiri, ei kaappi. Piian pitäis ottaa tikapuut ja ronkkia se pois kaapin takaa, se on niin pätkä ettei yllä ilman tikkaita. Voivoi. Tässä sitä pieneläimet tekee kaikkesa, että ois palvelusväellä virikettä ja toimintaa ja mitä saahaan palkaksi?? Kakenlaista moitetta ja joutavaa marinaa. Leirille moiset työntekijät! Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Viiru! Hyvä piilotusajatus sinulla, pitää meidän kans tehä noin! Kirjahyllyjen taakse ois hyvä tiputtaa juttuja, veis ne vaan ylös ja härkkisi väliin. Sieltä ei henkilökunta ihan helposti niitä saisi, joutuisivat virikkeistymään ja purkamaan hyllyjä. Olispa kiva. Paitsi ei olis kiva kun varmaan nettiin kirjoittaisivat ja kiusaisivat sillä tavalla. - Seppo

      Poista
    2. No kato silleen hyvät virikeideat leviäisivät maalimalle! Sepon ja Viirun virikeideat. Eiköhän tehä joku virikeveppisivu niille ja saahaan vielä mainosrahoja ja kaikkee ilmaista ruokaa ja muuta. Toivoo Viiru.

      Poista
    3. Mainosrahoja ja ruokaa! Kannatan! Kassinen vois kans tarjota virikeideoita, eilen se virikkeisti henkilökuntaa oksentamalla karvapallon kiipeilypuuhun. Mukavasti kului ihmisillä aikaa kun pesivät puuta ja pyykkäsivät. - Seppo

      Poista
  5. Tän imurin ois pitänyt olla tuolla painajaispostauksessa. Meillä koettiin ahdistusta, kun mies imuroi vahingossa sen Nupun rakkaista rakkaimman piiperryslelu. Onneksi saatiin pelastettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunnat imureidensa kanssa! Ei missään osata. :'D

      Poista