perjantai 24. helmikuuta 2023

Kuulustelu

Olitko se sinä, Seppo Johannes, joka viime yönä keittiössä pudotit pöydältä rasiallisen pikkutomaatteja? Ja sitten henkilökunnan tullessa katsomaan ahtauduit ovenraosta makuuhuoneeseen ja kieltäydyit lähtemästä. Ja sitten sängyn alla piilottelit ja henkilökunnan hiuksia söit. Ja lopulta ennen neljää raavit tuolin selkänojaa herättääksesi henkilökunnan ja esitelläksesi, että olit taas imeskellyt häntääsi.

Saatoin olla.

18 kommenttia:

  1. Kiinni jäit Seppo - paras vaan tunnustaa :'/

    VastaaPoista
  2. A! Mutta entäs sitten? Ei ole mitään rikollista tapahtunut. Henkilökuntakin on varmasti joskus tiputellut ruoka-aineita lattialle, livahtanut ovesta ja jos nyt ihan sängyn alle eivät olisikaan linnoittautuneet, niin ainakin jonnekin muualle. Häntäänsä eivät ole imeskelleet, kun ei niillä raukoilla sellaista ole.

    Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syntisiä on henkilökunta! Kyllä tiputtelevat ruokaa ja sitten sanovat että ei ole meille vaikka on lattialla, ja myös livahtavat ulko-ovesta eivätkä ota meitä mukaan kun päivän seisovat käytävässä. Häntää niillä ei oo mutta minun häntää aina liikuttelevat ja varmaan imeksisivätkin. - Seppo

      Poista
  3. Ei Seppo ole syyllinen, kuka lie siellä puuhaillut..

    VastaaPoista
  4. Vasta-argumentti;
    Oliko se henkilökunta, joka jätti tomaatit tason reunalle?
    Ja kuka oli sulkenut makuuhuoneen oven?
    Syytettykö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta jätti tomaatit normaaliin paikkaan mutta rikollinen mieli oli työntänyt ne pöydän reunalle ja alas. Samalla oli muuten lattialle oli lähtenyt myös kaksi eväsrasiaa. Rikollinen oli ollut ahkera.

      Makuuhuoneen olisi suotavaa olla sepotonta tila ainakin alkuyön ajan.

      Poista
  5. Minusta Seppo on aivan viattoman näköinen, lieneekö yhtään cctv-tallennetta syytösten tueksi edes! On myös mahollista, että joku henkilökuntaan kuuluva on imeskellyt UNISSAAN Zepen häntää!! Aina pieniä syytellään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt! Kyllä sitä henkilökuntaa on helppo syyttää Sepon hännän imeskelystä vaikka otus itse tunnetusti syö henkilökunnan hiuksistoa.

      Poista
  6. "Saatoin olla"-kuva on ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatoin olla -eläin on todella tuhma ja saisi ajatella käytöstään tulevaisuudessa joululahjoja ja sellaista ajatellen

      Poista
  7. Ei noin viattoman näköinen Seppo voi olla syyllinen yhtään mihinkään! Tomaatit on pyöreitä ja voi kieriä ihan itsekseen lattialle. Muu toiminta on ihan normaalia kissanelämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tomaatit on pyöreitä mutta rasian pohja on neliskanttinen. Kassinen elää normaalia kissanelämää mutta Seppo on jonkin sortin poltergeist.

      Poista
  8. Ehkä olit, ehkä et
    Kassinen ei voi
    tai mikä ettei
    saattoi olla häntä
    mutta kenen, et tiedä
    pimeää oli
    muistikin meni
    kas vain, tomaatti
    mistä lie pyörähti
    ei ole sun syytä
    jos vino on pöytä
    teit mitä teit
    Seppo, olet tähti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laulu on ilmeisesti siitä kuuluisasta elokuvasta Seppo sinä olet tähti. Kylläpä on hieno, kiitos!

      Poista
  9. Seppo on syytön! Kunnes toisin todistetaan... Ja mikään edellä kerrotusta ei ollu pätevää, veden pitävää todistusta. Nih!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seponpitävä todistus on, otuksen suurta tuhmuutta hönkivä ilme paljasti totuuden kuulustelun aikana. - henkilökunta

      Poista