torstai 2. helmikuuta 2023

Ruoho vihreämpää

Täti ei voi mennä jääkaappiin vaikka siellä ruoho asuukin!


18 kommenttia:

 1. Sano niille, että ei oo ruohon paikka jääkaapissa! Piika laitto mulle ikkunalaudalle mukin, missä ruoho asuu, ihan siinä tähystelykorin vieressä. Siitä minä mutustan ruohoa ja sit yöllä oksenan karvapallot ja piika kävelee avojaloin niitten päälle ku menee omalle boxille. Sit se sanoo rumia sanoja. Toivoo Viiru. P.S. Sinä oot niin kaunis kuin keväisen aamun aurinko Toivoo sama (Viiru Leino)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot Viiru onnekas että sinun ruoho asuu mukissa. Meidänkin ruoho voisi ehkä muuttaa viikonloppuna. Se alkaa olla kellertävää mutta piristyisköhän se, jos saisi oman mukin. Ja kiitos Viiru, oot varmasti myös aurinkoinen ja korea. - Kassinen

   Poista
 2. Ilona on tuossa edellä ihan oikeassa; ei ruohon paikka ole jääkaapissa. Se on lattialla aina mukissa pystyssä. Kun on yhdet ruoho-oksut oksentanut ei enää ahmita sitä niin hurjalla vauhdilla vaan osataan vähän tasoittaa oksujen välejä - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruohon paikka voi olla mukissa, jos taloudessa ei ole Seppo-lehmiä, jotka syövät koko kasvuston eivätkä edes oksenna sitä vaan kakkaavat pitkiä pitkiä pitkiä heiniä. - henkilökunta

   Poista
  2. No nyt ymmärrän ..

   Poista
  3. Henkilökunta kiittää ymmärryksestä. :D

   Poista
 3. Ruoho on aina vihreämpää oven takana.
  Kyllähän sen nyt kaikki tietää..! ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin! Ja parempi ruoho jääkaapissa kuin kymmenen ulkona.

   Poista
 4. Pöh, ruoho asuu kesässä ei kaapissa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Kuten on jo monta kertaa kommentoitu, niin ruoho EI kuulu jääkaappiin! Sehän palelee siellä! Ruoho kuuluu pöydälle tai lattialle kissojen ulottuville ihan koko ajan, nih! Jääkaapista se voi jopa vahingossa joutua ihmisten leivän päälliseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on miettinyt, pitäisikö ruohoa käyttää itse. Nyt se on kuitenkin niin kuolattu, että ei tee mieli...

   Poista
  2. Just niin! Mekin oltiin sanomassa, että ruohoa palelee ja se pitää heti ottaa lämmittelemään! Tädit ja Sepot voivat sitten ensihoitaa sitä.

   Poista
  3. Ruoho on nyt lukijoiden neuvojen mukaan hengannut keittiön amppeliin ja sitä on päivittäin hoidettu. Ruoho näyttää kuitenkin vetelevän viimeisiään... missä on menty vikaan!

   Poista
 6. Henkilökunnalle ihan vain muistutukseksi siltä varalta, että on päässyt unohtumaan:
  ruoho ei kuulu jääkaappiin.
  P.S. Kassiselle ja Sepolle terveisiä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on sittemmin nostanut ruohon keittiön amppeliin. Siinä se aiheuttaa mielenharmia karvaiselle henkilökunnalle, joka tahtoo muttei saa. Onko tämä nyt parempi?

   Poista
 7. Ruoho kuuluu Sepolle ja Kassiselle, tähän on henkilökunnan tyydyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassiset ja Sepot elävät henkilökunnan ikeessä. :/

   Poista