keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Sivulliset uhrit

Anopinhammasta tavoitteleva Seppo onnistui pudottamaan sitä suojanneen hedelmäkulhon. Onneksi mikään ei hajonnut, mitä nyt omenat saivat vähän mustelmia ja banaani muussaantui.

Tässä se kulho oli ja nyt ei ole enää. Seppo on niin tuhma!

Säikähdin muuten kauheasti.

11 kommenttia:

  1. Voivoi Seppo, kun käsittävät sinut ihan väärin! Sinähän vain halusit huomauttaa, että "syökää ihmiset ihmeessä nuo hedelmät ennen kuin ne pilaantuvat, sillä anopinhampaat ovat julmat ja pilaavat aivan varmasti lähelle asetetut hedelmät. Ja ehkä vihanneksetkin, jos meinasitte niitä ikkunalaudoille laitella."
    Joo-o, niin se on, Seppo, että kukaan ei ole profeetta omalla maallaan ja monesti vasta aikojen kuluttua ymmärretään, kuinka joku olikin suuri nero(-patti, siis tietenkin -katti).
    Ole Kassinen ihan rauhassa, Seppo ajattelee vain teidän kaikkien parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö, niin halusinkin! Tuota anopinhammasta koetan kovasti siirtää pois tästä maailmanjärjestyksestä, mutta sitä vain suojellaan. Parempi olisi antaa sen kuolla pois lattialla retuutettuna. - Seppo

      Poista
  2. Voi Kassinen, onneksi ei sitten tämän pahempaa kuitenkaan ollut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi voinut olla pahempaa. Olisin voinut olla alla! - Kassinen

      Poista
  3. Seppo jäi sitten kiinni itse teossa! Tietysti pitää mennä tarkistamaan vielä lattialle tilanne :D Ihme, etteivät omenat olleet kivoja pyöriteltäviä.

    Kassinen on mököttävän apaattisen näköinen :D Luulikohan reppana, että häntä syytetään tapahtuneesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo jäi tosiaan kiinni itse teossa, kun minä katselin koko ajan pöydän ääreltä ja yritin hiljaisella äänellä sihistä että "seppo ei seppo lopeta seppo pois seppo." Kellohan oli puoli viisi aamulla. :D

      Kassinen oli yhtä aikaa ikkunalaudalla jo ruokaa odottamassa ja saikin rämähdyksen, niin inhottavaa! :D

      Poista
  4. Se nyt oli ihan vaan ihmisten vika! Mitäs laittavat hedelmäkulhon siihen reunalle, mistä se putoaa vaan kun kulkee ohi, nih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppokin tosiaan varmaan kuvitteli vain kulkevansa ohi, onhan hedelmäkulhon reunan ja ikkunan välissä ainakin puoli millä tilaa. :P

      Poista
    2. Ihmeiden aika ei ole ohi ... mistäs sen tietää, vaikka kulho olisi alkanut levitoimaan..?? Mie ihan uskon sinuun satasella, Seppo!

      Poista