keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Minttukala

Kassinen ja Seppo saivat taannoin lahjoituksena suuren, keltaisen kissanminttukalan (Yeowww! Yellow Fish). Kala on ihan loistava, paras minttulelu tähän asti! 

Kassinen liimautui kiinni henkilökuntaan heti pakettia avatessa ja nousi sitten syliin nauttimaan ensihenkoset mintusta. Hän kiehnäsi ja kuolasi ja oli aivan sekaisin. Seppokin oli kiinnostunut, muttei kuitenkaan koettanut omia kalaa itselleen. Kerrankin.

Seuraavalle noin minuutin videolle on taltioitu kissojen ensireaktiot minttukalaan. Kassinen kiemurtelee sylissä, nojailee jalkaan ja pyörii lattialla lelun kimpussa. Seppo kummastelee tilannetta ja jopa näykkäisee epäilyttävästi käyttäytyvää Kassista! Lopuksi molemmat hinkkautuvat lattiaa vasten enemmän tai vähemmän minttuhöyryissä, vaikka lelu oli jo otettu parempaan talteen.
Kalan minttu oli todella voimakasta. Kassinen oli omissa maailmoissaan vielä parikymmentä minuuttia lelun poisottamisen jälkeen, ja hän paini Sepon kanssa paljon tavallista rajummin. Lopulta kissat täytyi jopa erottaa hetkeksi, kun he eivät jättäneet toisiaan toipumaan rauhassa huumetripistään. 


Kala meni leikin jälkeen eteisen kaappiin säilytykseen. Minttupöllyistä toivuttuaan Seppo siirsi ritilähyllyn pois oven edestä ja Kassinen tuli repimään sitä auki. Kadehdittavaa yhteistyötä!

Lahjoituksesta suuret kiitokset kauniille, ihanalle, söpölle ja niin pörröiselle Kantri-neidille ja emännälleen. 

13 kommenttia:

 1. Kiva lelu! Huippua, että kissat tykkäsivät noin paljon :) meillä kissanminttu ei herätä kenessäkään mitään reaktiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli jopa yllättävän voimakas reaktio! :D Teillä ei sitten minttuleluja tarvii vertailla. :)

   Poista
 2. Yeowww mintut ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin! Meillä on erilainen, mutta erittäin vaarallisia reaktioita aiheuttava lelu; ihmisen on syytä varoa huumattuja kissoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ihmisen on varottava: joku pöllyssä oleva kissahenkilö saattaa vaikka tarrata kiinni. :D

   Poista
 3. Onpas tosi toimiva kala! Ja kissat tietää kyllä, keiden se oikeasti on vaikka ihmiset koittaa piilotella HEIDÄN kalaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietävät ja tarmokkaasti sitä ovat taas omaksensa ottamassa!

   Poista
 4. Haha, ihanat möyhöilijät! :D Tosi toimiva kala! Kissojen minttumöyhö-sekoiluille saa kyllä aina nauraa :D

  Kassisella kesti aika kauan tuon vaikutus. Meillä yleensä kestää korkeintaan kymmenen minuuttia. Tuossa kalassa on varmaan laadukkaampaa minttua sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möyhöily onkin ihan tuntematon sana, mutta kuvaava kyllä. :D

   Ymmärsin, että tuo lelu on ehkä jopa kokonaan täytetty mintulla. Siinä riittää aromeita. :D

   Poista
 5. Olipas tehokas pöllyttelylelu :) Ja kuinka kaunis Kantri -neiti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantri niin kaunis ja pehmeä! Olisipa ihana, kun tuollaista pitkää karvaa saisi päivittäin silitellä, ah. <3

   Poista
 6. Hyvä video, asiallista meininkiä. ^.^ On kalassa näköjään potkua, oon kuullut muualtakin että nuo yeowwwit on ihan omaa luokkaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalaa säilytellään nyt kaapissa muovipussiin käärittynä, ettei sen haisut häiritse eteisen läpi käveleviä kissoja. :D

   Poista