perjantai 17. maaliskuuta 2017

Valjastelun iloa

Kassinen on katsellut hieman kaihoten, kun Seppo vierailee rappukäytävässä, ja hän on yrittänyt joskus tulla mukaankin. No, henkilökunta päätti toteuttaa hänen toiveensa: puki hänelle valjaat ja avasi oven ammolleen. Kassinen taivasteli ovella minuutin ja mietti, uskaltaako käytävään mennä. Lopulta hän eteni puolisen metriä oven ulkopuolelle, seisoi siinä toisen minuutin ja palasi sitten kiireesti sisälle ja romahti eteismatolle. Hieno retki!


Typerät valjaat.

Seppo puolestaan vierailee säännöllisen epäsäännöllisesti rappukäytävässä. Valjaissa, tottakai. Yleensä ainakin. Muutaman kerran on nimittäin käynyt niin, että henkilökunnan toisen osapuolen lähtiessä ulos Seppo karkaa ovenraosta ja häntä joudutaan metsästämään jopa kakkoskerroksesta asti.

Seppo Rohkealle rappukäytävä on jo tuttu paikka. Siellä vieraillaan luvan kanssa ja joskus ilman.

Tällä viikolla Seppo teki uuden aluevaltauksen ulkomaailmavierailujen saralla, kun henkilökunta otti hänet mukaansa taloyhtiön kuivaushuoneeseen hakemaan pyykkejä. Seppo suoritti asiantuntevaa valvontaa ja lopulta kaikki pyykit saatiin mukaan! (Kuivaushuoneessa on joskus tavattu myös eräs vanha pieni koira, mutta onneksi hän ei sattunut paikalle yhtä aikaa.)

6 kommenttia:

 1. Rappukäytävässä on tosi pelottavaa. Äänet kaikuu, eikä missään ole turvapaikkoja :o - vähäisiä kokemuksiaan muistellen Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi et Pepsi enää joudu käytävän kautta kulkemaan ulos! Kaikuminen on kyllä tosi inhottavaa...

   Poista
 2. Seppo on reipas poika :) Kuivaushuoneessa onkin varmasti ollut uutta ja jännää. Harmi että Kassinen jää paitsi kivoista tutkimusretkistä, ehkäpä se joskus vielä uskaltautuu :)

  Hyvä että teillä on rappukäytävä välissä, ettei Seppo pääse luikahtamaan ulos asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen saa tyytyä kesällä piipahtamaan parvekkeella. :)

   Ja onneksi asutaan kolmannessa kerroksessa! :D Alemmissa olisi jo oikeasti ulosmenovaara.

   Poista
 3. Kissalla on aina oikeus vaihtaa toivetta/mielipidettä/paikkaa. Näin mulle on Triolan jengi kertonut, joka päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. :D Kassinen kyllä toivoo ulkoilua ilman valjaita, alastomana se saattaa mennä käytävään paljon pidemmällekin, jos vain saa itlaisuuden.

   Poista