lauantai 11. maaliskuuta 2017

Uusi leikkikala

Kassista ja Seppoa ilostuttaa nykyään muutama uusi lelu. Tämä uiva kalalelu saatiin lahjaksi (kiitos taas Kantri ja emäntä!) ja sitä on muutamaan kertaan kissoille esitelty. Vastaanotto on ollut varovaisen hämmentynyt ja utelias.

Mitä ihmettä tämä on?

Erittäin hämmentävää. Se liikkuu vedessä ja pitää jonkinlaista kovaa ääntäkin.

Jos yrittäisin pyydystää sen käpälällä...

YÄK. Märkää!

Tämä olisi muuten kivaa, mutten tykkää tuosta vedestä.

Seuraavalla lyhyellä videolla Seppo tutustuu leluun. Ensin nähdään varovaista tarkkailua ja sitten pientä härkkimistä inhottavasta vedestä huolimatta. Lopuksi hän päätyy läiskyttelemään veden pintaa ja kastelemaan lattiaa, vaikka lelu on jo otettu pois uimasta. Niin fiksu!

Kassinenkin on kiinnostunut kalasta: hän menee vesiastialle ja onkii sen taitavasti ylös. Henkilökunta ei taida hankkia akvaariota.

17 kommenttia:

 1. Robokala on tylsä verrattuna akvaarioon. Kumpaakin olen testannut - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akvaariota teillä ei taida enää ollakaan, vai onko? Saitko syötyä asukkeja? - Seppo

   Poista
  2. Akvaario oli siellä lapsuus+nuoruuden kodissa , ei enää. Siinä oli lasikansi aina päällä, joten en saanut kiinni kaloja, vaikka olisin halunnut. Mutta kyllä niitä oli kiva seurata! - Pepsi

   Poista
  3. Ai lasikansi, ihan tyhmää. :( - Seppo

   Poista
 2. Seppo on niin suloinen ihmettelijä <3

  Vähän siisti robokala! Meille pitää saada kanssa tuollainen :) Jossain nettikaupassa näin tuollaisen, en vain millään muista enää missä... Meidän kissat tykkäävät leikkiä veden kanssa, varsinkin viemäriin valuvan, joten tuo olisi varmasti kiva lelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritettiin valita tähän mahdollisimman hölmöltä näyttäviä kuvia :D

   Mustissa ja Mirrissä näitä myydään ainakin, mut on aika kalliita, me ei ehkä oltais raaskittu itse ostaa. :D Kannattava sijoitus kyllä, jos kissat tykkää vedestä! :)

   Poista
  2. Ne on, varsinkin tuo viimeinen kuva :D Pitääpä käydä katsomassa sieltä, kun seuraavan kerran satutaan Mustin ja Mirrin lähettyville. Tai ei sieltä kauan etsiä tarvitse, myyjä tulee kyllä aika äkkiä aina jostain hyllyn välistä paikalle :D

   Poista
 3. Zetor oppi nappaamaan robon vedestä yhdessä tassunviuhahduksessa. Ei siis erityistä hupia enää, kun ei kala ehdi yhtään uida :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zetor on liian taitava! Pitäisi teilläkin siis olla oikea akvaario kannella, että saa katsoa muttei koskea. :D

   Poista
 4. Mä oon niin kade!! Rohkeasti vaan Seppo tassut sinne veteen. -Eemeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kala on kyllä niin kiva, että koko ajan työntelen tassuja syvemmälle! - Seppo

   Poista
 5. Voi ymmärtämätöntä palveluskuntaa! Videolla Seppo daVinci af Edelfelt paljastaa herkän ja taiteellisen sielunsa. Hän ihastelee sulotassun tekemiä renkaita ja muita ihania kuvioita veden pinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näinhän se menikin, miten ei tunnistettukaan tulevaa kuuluisaa taiteilijaa. :D

   Poista
 6. Nii-iin, niin se usein käy, mutta luulen Sepon ymmärtävän - useimmiten tollaset suuret taiteilijasielut ovat aika ymmärtäväisiä meitä tavan plebeijejä kohtaan. Mitähän Seppo saisi aikaan sormiväreillä..??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormiväreihin ei ole Seppo päässyt (vielä) käsiksi (onneksi), kun ollaan herra pidetty visusti poissa pöydältä kun on punajuuria kuorittu. Voisi kyllä olla koko kämppä täynnä taiteellista näkemystä. :D

   Poista