sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Pilli-imuri

Kassisesta ja Seposta lähtee kiitettävästi karvaa. Heidän oheistuotteenaan esiintyy myös kissanhiekkaa, kuivuneita ruoanmurenia, pahvisilppua, lelujen osia ja muita hiukkasia, joita henkilökunta yrittää imuroida pois kaksi kertaa viikossa. Imurin on siis suotavaa olla melko hyvä, että puuha ei olisi aivan hirveää.

No, henkilökunnan tämänhetkinen imuri on ihan ookoo. Sellainen pölypussiton versio, josta näkee, mitä se on syönyt. Imuteho pysyy hyvänä, kun pölysäiliötä tyhjentää parin viikon välein.

Paitsi että nyt syksyllä imuri tuntui vetävän jotenkin huonosti. Ei auttanut säiliön tyhjennys. Lopulta henkilökunta keksi, että säiliön tuloputken suulla oli karvatuppo, joka ei liiku mihinkään. Tuppoa sai vähän vedettyä sormilla (ällöttävää) mutta vasta pienillä pihdeillä siitä sai kunnolla otteen.

Pihdeillä putkesta sai vedettyä kolme nyrkillistä tiukkaan pakattua karvaa, epämääräistä orgaanista ainesta ja mehupillin. 


Huomio kansalaiset: pilli saattaa tukkia imurin. Älkää imuroiko pillejä.

Ai mitä, onko muka taas Sepon vika? Ite imuroitte minun pillin.

14 kommenttia:

 1. Kissakansalaiset ovat täysin viattomia imurin tukkeeseen! Henkilökunta se sörssi huuveroimalla toisten arvotavaran..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin olet oikeassa, vaikka henkilökuntaa harmittaakin se myöntää. Nyt on enää selvitettävä, kumpi henkilökunnan osapuoli on syyllinen. Koska syyllisen on aina löydyttävä, että sitä voidaan osoitella sormella!

   Poista
  2. Ettei henkilökunnan palveluaika menisi joutavaan miettimiseen ja selvittelyyn, ehdotan seuraavaa: parillisina päivinä sisäkkö osoittelee sormellaan ja parittomina päivinä on miespuolisen palvelijan vuoro osoitella. Eikä turhaan syytellä Seppoa. Toivoo Viiru.

   Poista
  3. :D :D :D Seppo varmaan kannattaa tätä järjestelyä!

   Poista
 2. :-D Seppo, älä huoli, nyt ei ollut sun vika! Eikä varmaan ikinä muulloinkaan, jos tarkkoja ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on jonkin asian oltava Seponkin vika. Henkilökunta ei ainakaan tunnusta esim. kaivelevansa kukkaruukkuja itse...

   Poista
 3. Sinne ne kaikki parhaat lelut aina katoaa, tuon paholaisen suuhun. Niinku mun tuohenpalakin... Nyyh. -Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imurit kieltoon -kissakansanliikkeelle ois tarvetta? - Seppo

   Poista
 4. Oho, tästä ei ehkä voi Seppoa syyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kaikesta voi syyttää Seppoa! Niin se vaan toimii. :'D

   Poista
 5. Voihan pilli. Mut joo, tämä ei ole Sepon vika, Sepolta viety pilli ilman lupaa. Sikäli jos en väärin katso niin se oli lahjapilli... Seppo voi saada uuden samanlaisen tilalle jos harmittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjapilli oli! Meillä on ehkä tallessa niitä vielä, mut kiitti tarjouksesta. :) Pitääkin varmaan jouluksi etsiä uusi yksilö (ei tarvii ostaa joululahjaa erikseen, annetaan vaan pilli. Selvää säästöä! Ja Seppo-hölmöläinen on siitäkin niin iloinen... :D ).

   Poista
 6. Pilli on ninja kun onnistui taituroimaan itsensä sisään, sehän on ihan jätti! :o Oli piilotettu hyvin, nimiä mainitsematta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka lie imuria käytellyt, kun on noin tehokkaasti imuroitu kaikki kissaa pienemmät tavarat. :P

   Poista