torstai 25. marraskuuta 2021

Katselusuositus (ei Kassiselta)

Kassinen haluaisi kovasti parvekkeelle mutta ei nyt pääse sinne, sillä talvi on tullut. Joensuussa on kylmä ja ulkona on kymmenen senttiä lunta. Täytyisi alkaa keksiä puuhaa sisälle seuraaviksi kuukausiksi. 


Henkilökunta muuten suosittelee muille henkilökunnille puuhaksi Ylen koiranpentuliven katselua. Eilen illalla syntyi yhdeksän ihastuttavaa pientä labradorinnoutajaa! 

Valitettavasti Kassinen ja Seppo eivät kiinnostuneet lähetyksestä, eivät edes koiranpentujen yninästä ja vinkunasta. Ehkä he havahtuvat ohjelman ihanuuteen sitten, kun pennut alkavat enemmän liikkua. 

Joo ei kiinnosta nyt yhtään. Haluan tuonne ulos.

20 kommenttia:

 1. Kissoilla on kissojen ohjelmat, ihmisillä ihmisten...

  Tirppa-tv:tä kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta ei saa parvekkeelle sellaista laitettua. :(((( Surkeaa on!

   Poista
 2. Teillä on nyt ihan yhtä tyhmät aktiviteetit mitä meillä. Oispa jo kesä...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa jo tosiaan taas kesä! - Kassinen ja Seppo

   Poista
 3. Joo pentulive on ihan paras! Oli eilen jännää seurailla kuinka monta pentua sieltä tuleekaan. Aina kun mahdollista sitä katsoa niin ehdottomasti päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hirveän hyvä ohjelma! <3 Kiva kun se näkyy tälleen aamuyölläkin, vaikka vähän hiljaista on :D

   Poista
 4. Voisihan Kassisen kokeeksi päästää parvekkeelle haistelemaan pakkasilmaa. Veikkaan että täti pyrkisi jo muutaman minuutin päästä sisälle kun tassuja alkaisi palella!
  Entinen kissani toimi noin, ja se kyllä oppi talven edetessä, että parvekkeelle ei kannata pyrkiä, ei nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen on eilen päässyt parvekkeelle kaksi kertaa, kun henkilökunnan hellämielisempi puoli ei kestä hänen vaatimuksiaan! :O Kassinen ei vain ymmärrä, miksi ovi ei voi olla koko aikaa auki ja henkilökuntaa pelottaa, että hän unohtuu sinne oven ollessa kiinni...

   Poista
 5. Meillä ei vielä ole lunta eikä juuri pakkastakaan, mutta silti partsilla on kylmä! Pakko kuitenkin päästä tarkistamaan ainakin kerran päivässä, jospa se kylmä olisi karannut pois. Ei oo.
  Koitetaan kestää, ainahan voisi pyytää henkilökuntaa hommaamaan joulukuusen…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on kylmä! Kylläpä on elämä nyt epäreilua kaikille. Voisiko vain kesä tulla taas? Mutta ei liian kuumana tietenkään... Joulukuusi kiinnostaisi! :'D

   Poista
 6. Kaunis Kassinen kaipailee kesää kovin kaihoisasti. Katselee, kuulostelee, kummastelee käpäläkelien katoamista, koleutta kaikkinaista. Kyllä kelpasi köllötellä - kotiin kupille kipaisten. Kuinka kauan kestää, kun kirmataan kesäturkissa? Kylmeneekö Karjala kokonaan, kukkuuko käki koskaan? Kohta kiinnostuu kissa keittiöstäkin. "Kukahan kätevä kattaisi kanafileet?" kysyy katti karvamaha kurnien. "Kaverille kans!" kajahtaa kauempaa. Kaksin koleuskin kestetään <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrmistyttävän taitava teksti! Tuota töllätään täällä typertyneenä. *_*

   ...kanafileitä eivät silti saa. Tai ehkä voivat saada illalla, jos nyt ottaisi sulamaan. Hmmm.

   Poista
  2. Kissat kärttävät kanafileitä. Koluavat kaappeja, kauhistuvat kummituksia, käppäilevät kuumeisesti, kiertelevät kantapäitä, kurottelevat korkealle. "Kanaa!" karjuu karvainen kaksikko. "Kyllä, kyllä, kunhan kerkeen", kommentoi kotiapulainen kalseasti, kellistellen kuin kuningatar konsanaan. "Kovin kamalaa käytöstä, kurjistavaa kohtelua!" kiukustuu Kassinen. "Kunnotonta kerrassaan", komppaa kamu kiihkeästi. Kumousta kaavailevat, kaatamista kantahenkilökunnan, konttorin kuhnijakulttuurin, kunnes konstin keksivät. Kirjaimin kissankokoisin Karjalaisessa kuuluttavat: KAIVATAAN KOKKIA KESTITSEMÄÄN KUULUISUUKSIA. KUKKOKIN KÄY. KIIRE!

   Poista
  3. Kanafileet kiersivät Kassisen kumppaneineen, kuutiot kököttävät kylmiössä kalikoina kesään. :(

   Aaaa, voi juma. Miten voi kukaan keksiä tuollaista???!? Parasta. *_* Henkilökunnalla ei ajatus luista noin, ei ollenkaan.

   Poista
  4. Katse kokosivun kuulutuksessa kyökkipiika kiljaisee: "Kumouksen kello kaikaa! Keitoksista kassakriisi kehittyy, konkurssikin koittaa, kun keikkapalkkioita kinuaa koulutettu kokki!" Kuinka käynee kansalaisten, kujilleko kerjääjiksi, kulkureiksi kovaosaisiksi? Keksivätkö konstin, karttavatko kohtalon kirpaisevan? Kauppalistan kimppuun käyvät, kadulle kasseineen, kukkaroineen kiiruhtavat. Kohta kuuluu käytävästä kopse, kissajoukot kynnysmatolle kipaisevat. Kotiovi kolahtaa. Katseita kiinteitä, kuonoja kysyviä. Käpälät kantapäillä kohti keittiötä kuljetaan. Kas, kauppakassin kätköistä kanafilettä kurkkii! Kaunis kissa komeine kavaljeereineen kiittää, kehrää. Kokeiksi korottavat kyökkipiian, kyökkirengin kunniamerkkeine kaikkineen. "Kokki kuin kokki, kunhan kanat, kukot kantaa, kattaa kupit kukkuroilleen", kuuluisuudet kurisevat karvamahat kumpareina.

   Poista
  5. Possua pistettiin pöytään pörröisille perkeleille. Parasta!

   Miten hieno ja innovatiivinen tarina taas! <3 Henkilökunta tykkää, jos nyt ei tarvitsekaan kokkia palkata. Kyllä karvakasat pärjäävät purkkimateriaalillakin ja sanovat nam nam.

   Poista
  6. Kop kop kop. Kuka kehtaa korona-aikana kotiovilla kolkutella? "Keijo Ketkunen", kertoo koputtelija kynnyksellä, korsto kaksimetrinen kiiltävine kaljuineen. "Kokkia kyselitte Karjalaisessa." Kuultuansa kepposesta kehuu kissaeläimiä, kokemustakin kuulemma kertynyt kaikenkarvaisista kateista. "Kelpaisinko kokiksi koeajalla, kolmen kuukautta kokkailisin, kehräyspalkalla keittelisin, kynnyksellä koisaisin?" Kuinka kykenisi kieltäytymään kukaan? Keijo keittiöön kipin kapin, kissakaksikkoa kestitsemään!

   Kotvan kuluttua, kenties kolmen, korviin kotiväen kantautuu keittiöstä kummia. "Kissakaksikkoko kuorsailee kuin karhuperhe kankahalla?" Kipaisevat katsomaan. Keijon kohtaavat kumollaan, kanttuveinä kokonaan, kanaherkuista kylläisenä! Konstaapelille kilauttavat, kuvaavat katalaa kokkia, kimpaantuneina kumpikin kissanruuan kääntäjästä, kierosta K. Ketkusesta. Kohta kiitää kamarilta konstaapeli kollegoineen, käsiraudat Keijoon kytkee, kahleissa koppiin kuljettaa.

   Keskeytyipä keikkaputki kanavarkaan, Konnunsuolta karanneen - kiitos karvatassusten. Kertyi kissoille kuuluisuutta, kanaakin kilokaupalla. Keppostelu kannatti!

   Poista
  7. Tästähän tulee jo lastenkirja! :D Anonyymi kommentoija on hyvä ja hakee julkaisijaa! Henkilökunta ostaa!!!!

   Poista
 7. Miksei muka voi talvella mennä ulos? Minäkin olen käynyt joka päivä vähintään pikaisesti. Tänäänkin, vaikka on 18 pakkasta, mutta se oli kyllä aika paljon ja tulin heti pois, mutta toissapäivänä vasta jännää olikin, kun satoi lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä piipahdellut vähän aikaa parvekkeella, mutta yleensä talvella ei voi mennä ulos, kun henkilökunta paleltuu oven ollessa auki, ja Seppo paleltuu, kun on naurettava ohutkarvaeläin. Teillä on tuuheakarvaisempi henkilökunta. - Kassinen

   Poista