tiistai 9. marraskuuta 2021

Rasittavuuseläimen paluu

Seppo on ollut koko kesän ja syksyn melko kiltti ja rauhallinen. Hän ei ole vaatinut mitenkään hirvittävästi äksöniä ja on silti pysynyt tyytyväisenä. Henkilökunta on luullut, että hän on lopultakin aikuistunut.

Talven lähestyessä hän on kuitenkin aloittanut taas kaikenlaiset "minulla Sepolla on maailman tylsin elämä" -elkeet. Esimerkiksi tässä kuvassa henkilökunta ei ole edes juonut aamuyön ensimmäistä kahvikuppiaankaan ja hän on jo käynyt räpeltämässä keittiön astiakaapissa. Henkilökunta ei millään jaksaisi moisia aivoituksia. Pitänee keksiä otukselle lisää elämänsisältöä.

14 kommenttia:

 1. Mystisiä ovat Seppo kissuuden mielen liikkeet..
  Talviaika sisätiloissa toki on vähän tylsää, kun tirppa-tv:stäkään ei tule kivaa ohjelmaa, mutta kestettävä se vaan on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestettävä on, sanoo henkilökuntakin (itselleen). Onneksi ulkona edes jossain on tirppa-tv:tä, että henkilökunta pääsee yksin katselemaan. ;)

   Poista
 2. Seppo haluaa toimintaa! Siispä palvelusväen on sitä järjestettävä, vaikka aamuyön tunteina, kahvikupponen joutaa odottaa, ainakin jos Sepolta kysytään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta tarvitsee kahvinsa tai toiminnan järjestäminen on äreää ja huonotuulista, eikä lainkaan hymyilevää palvelualttiutta!

   Poista
 3. Eikö täti Kassinen voisi viihdyttää levotonta Seppoa? onko se tosiaankin henkilökunnan tehtävä, ihan oikeasti?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen viihdyttää Seppoa silleen väärin, että Seppoa siinä prosessissa pureskellaan. Seppo haluaisi leikkiä söpösti.

   Poista
 4. Seppo tarvitsee pikkuveljen tai pikkusiskon. Joku puolivuotias kaveri ratkaisee vapaa-ajan ongelmat ja osaa jo vähän puolustautuakin (Kassiselta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooooo, loistava idea! *_* Henkilökunta haaveilee ja laittaa harkintaan.

   Poista
 5. Hei, me tiedetään. Sepolle tarvitaan oma seurakissa. Ihan niin kuin Kassisella on Seppo, niin Sepolla pitää olla oma aktiviteetti kamu.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepolle oma seurakissa, kyllä! Kassisella jos on Seppo, niin Sepolla voisi olla joku, joka on vain häntä varten hankittu. <3

   Poista
 6. Haluaisiko Seppo harrastaa agilitya? Nyt henkilökunta käyttämään mielikuvitusta ja rakentamaan esteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten erittäin hyvä ajatus, sanoo Seppo. Henkilökunta on miettinyt ja kertaalleen putkea koettanut opettaa, mutta laitetaan tämä ajatus taas etenemään. :)

   Poista
 7. Täällähän tämä on jo mainittu, kannatan: Sepolle reipas pikkuvellu tai -sisko! Tulee sisältöä Sepon, Kassisen ja henkilökunnan elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta katseli eilen kodittomia kissoja. *_*

   ...mutta ei niistä varmaan kukaan tänne muuta. Katseli vain.

   Poista