keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Murjotus jatkuu

Kahta päivää myöhemmin ei broilerinjauhelihaa ole vieläkään tarjoiltu. Kassinen on syönyt mössöä purkista, mutta kokeilee aina joskus, saisiko parempaa.

Tässä hän on levitellyt ruokaa lautasen ulkopuolelle ja vielä säilyttelee häntäänsä sen päällä. Valitettavasti henkilökunta ei tarjoile muuta ja hän joutuu syömään karvoittuneen mössönsä kuitenkin.


16 kommenttia:

 1. En ymmärrä miksei (muka) rakas kissa saa sitä ruokaa mitä haluaa! - nälkäinen Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin, muka rakas. Eivät rakasta kun kiusaavat vain. - Kassinen

   Poista
 2. Arki, tuo välttämätön paha juhlien välillä...

  VastaaPoista
 3. Olisi selkeämpää, että Kassisen hännän liikkeet käsiteltäisiin erillään Kassisesta. Minkä Kassinen sille mahtaa, jos häntä on vihainen tai turhautunut eikä piristä häntä? Vanha sanontakin toteaa: kukapa kissan hännän nostaa kuin häntä itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassisen eläväisestä hännstä pitäisi siis tehdä oma tunnisteensa ja postaussarjansa, kuten Sepon nahkalärpäkkeistä? Henkilökunta harkitsee.

   Poista
  2. Lisäksi Kassisen hännästä voisi tehdä kirjan ja kirjaan perustuvan menestyselokuvan. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

   Poista
  3. Varmasti olisi suuryleisö kiinnostunut!

   Poista
 4. Heh, heh, vai ei täti Kassinen hallitse itse häntäänsä! Rohkenen epäillä, sillä se on tädin etupää, joka kaipaa parempaa evästä. Häntä vain myötäilee asiassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tädin etupää nyt ainakin kaipaa parempaa ja harkitsee selvästi muuttoa muualle. Henkilökunta kuitenkin eilen avasi pakastimen ja sulatteli broilerijauhelihaa, ja tänä aamuna tarjoili sitä. Kyllä oli herrasväki tyytyväistä. :'D

   Poista
 5. Kassinen on niin heikoksi käynyt kanaruoan puutteen vuoksi, ettei enää jaksa häntäänsä siirtää! Voi voi Kassisparkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen vetelee viimeisiään! Ainakin melkein. Paitsi nyt sai sitä voimauttavaa broileria, että jaksaa paheksua uudella innolla, kunhan se taas loppuu.

   Poista
 6. Kassinen ajattelee, että mössö maistuu paremmalta, kun sen nuolee hännästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä! Hekilökunnan täytyy ehkä testata ja litistellä perunamuussia kyynärpäihinsä.

   Poista
 7. Tästä täytyy kyllä tehdä kantelu! Kaikki yhden puolesta
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Eilen saatiin taas mutta tänään oli muka loppu. Epäreilua. - Kassinen

   Poista