maanantai 4. toukokuuta 2020

Tunnistustehtävä

Kenelle kuuluukaan tämä pitkä ja upea ja karvainen ja uljas häntä?

Entä kenellä on tuo ohut ja kuolleena roikkuva siima, jota hädin tuskin kuvasta erottaa?

12 kommenttia:

  1. Kassis-hännän tunnistaa aina, kun siinä on tuo kiva valkoinen täppä hännänpäässä. Ja Sepposen häntä ... senkin kyllä tunnistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassisen hännästä on kivaa sanottavaa ja Sepon hännästä ei??!!???? - Seppo

      Poista
    2. Sepon häntyri on hyvin erityiserilainen. Se on sellainen hoikkishäntä, jonka päässä on sellainen kapeampi pätkä. Seppohan on itsekin sellainen hoikkispoika. T. Viirunpiika.
      Joo, nii oot hoikkis. Mutta nii oon minäkin. Lääkäri sanoi, että sporttinen tyyppi. Minusta sinäki oot sporttinen. Toivoo Viiru.

      Poista
    3. Kiitti Virde ja piika, nyt oli kunnolliset suitsutukset. -Seppo

      Seppo on ehkä hoikkis hännästä mutta keskikohta on lössähtämäisillään. Viiru oot sporttinen varmasti joka kohdasta, niinkuin minäkin. - Kassinen

      Poista
  2. Ensimmäinen häntä voisi kuulua Carvis Cassiaisiin lukeutuvalle Kassinen-nimiselle kissalle. Toinen häntä puolestaan kuulunee tiukkapiiskaisten kissojen erityispiirteisiin kuuluvan ulkonäkönsä tähden alituisen julkisen pilkan kohteeksi joutuvalle Sepolle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tälle kommentille! :D :D <3 <3

      Poista
    2. Anonymistan kiittää. Etenkään papukaijamerkkejä ei ole koskaan liikaa :)

      Poista
    3. Pitää alkaa jakelemaan entistä auliimmin. ;)

      Poista
    4. Toisaalta niiden arvo perustunee juuri siihen, että niitä myönnetään vain poikkeuksellisen ansioituneille tahoille, kuten erityisen vaativissa arvuuttelutehtävissä kunnostautuneille blogiyleisön edustajille, jotka aikaa ja vaivaa säästämättä ovat tehneet taustatyönsä huolellisesti ja jotka eivät kaihda ottaa riskejä silloinkaan, kun mahdollisuudet ovat 50/50.

      Poista
    5. Ainiin, totta! Ehkä seuraava papukaijamerkki on siten luvassa ensi vuonna tähän aikaan, vaikka arvon lukijat kuinka kunnostautuisivat kommentoinnin saralla. Surullista.

      Poista
  3. Ei häntä kissaa pahenna jollei kissa häntää!

    VastaaPoista