tiistai 26. toukokuuta 2020

Vastaanotto

Kassinen on aina ovella, kun Sepon kanssa tullaan valjastelemasta. Hän tulee usein vähän oven ulkopuolellekin, ja se hänelle sallitaan. Hän ei kuitenkaan ole karkaamassa mihinkään kun ei uskalla.

Kassinen ihmettelee käytävää Sepon palattua kotiin.

Oho, käytävän ovi olikin liian pitkään auki ja Seppo on lähdössä uudelle retkelle ilman valjaita ja henkilökuntaa!

Henkilökunta on vakuuttunut siitä, että Kassisestakin olisi mukavaa ulkoilla. Muutaman kerran vuodessa hänelle ehdotetaankin, että miltäs tuntuisi nämä valjaat, niillä pääsee ulos. Vuoden ensimmäinen kerta oli viime viikonloppuna.

Kassiselle puettiin valjaat salavihkaa ruohotarjoilun voimalla niin, ettei hän juuri noteerannut operaatiota. Sitten hänet houkuteltiin ruoholla käytävään. Kassinen söi, ei pelännyt ja käveli häntä pystyssä, todella hyvin, kunnes ruohotarjoilu loppui. Sitten hänen koko olemuksensa lyyhistyi kasaan ja hän raahautui takaisin eteiseen ja jäi makaamaan matolle. Taas kerran valjaat voittivat hänet!

6 kommenttia:

  1. Elämä siellä on mitä ilmeisimmin perin salakähmäistä puolin jos toisinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkuvaa taistelua kissa- ja ihmisosapuolten välillä ja kesken!

      Poista
    2. Seppohan vaikuttaa askeltavan kaikessa rauhassa poispäin Kassisen suvaitsevaisen katseen alla, että vaikuttaa ennemminkin oikein sopuisalta. Peace & luv :)

      Poista
    3. Tässä kenties henkilökunta taistelee Sepon ulkoiluhalua ja Kassisen istun tattina paikallani -taipumusta vastaan. :D

      Poista
  2. Oo kuule Kassinen varovainen niitten valasten kanssa. Ei tiiä millon ne lyyhistää sinut ihan lopullisesti. Mullaki on valaksia, mutta niitä ei laiteta minun päälle. Vaikka piialla on kuulema tetanus-rokote ihan voimassa. Se sano ettei taho mennä päivystykseen paikattavaksi eto asian takia. Toivoo Viiru, joka kyllä tahtoisi ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon varovainen, mut joskus pukevat jos en huomaa. Oli nytkin niin hyviä heiniä. Vääryydellä pukivat. Onneks sinulle ei saa puettua ja onneks saat kynsittyä jos yrittää. - Kassinen

      Poista