perjantai 19. marraskuuta 2021

Kassisen tädin kärsimyksiä

Kassista on kohdannut viime aikoina kaksi erilaista pientä onnettomuutta! Hän onkin selvinnyt vähällä tänä vuonna.

Eräänä iltana hän siristeli vasenta silmäänsä ja se punoitti hieman ja vuosi kirkasta nestettä. Henkilökunta ei kuitenkaan löytänyt siitä naarmuja eikä mitään, ja ajatteli varata eläinlääkäriä seuraavana aamuna. Yllättäen silmä oli aamulla kuitenkin taas kunnossa. Huh.

Pidätyskuva, molemmat silmät taas sirkeät.

Toinen pienonnettomuus on edelleenkin päällä. Hänellä on ollut pieni haava päälaella, ja nyt siinä on iso rupi. Kohta tuntuu silitettäessä käteen ja on hieman karvattomampi, jos oikein kaivelee.

Tästäkö se kaljuuntuminen alkaa?

Henkilökunta on aivan ihmeissään, mistä nämä tilanteet johtuvat. Eihän nyt nössö-Seppo voi olla aiheuttanut tädilleen tällaisia kärsimyksiä. Hänen kynsiäänkin nipsitään lyhyiksi, vaikka joskus ne teräviksi ehtivätkin... 

No mutta ei se kuitenkaan voi olla Seppo. Todennäköisempää on, että Kassisen täti itse on kissanminttupäissään töttelehtinyt päin huonekaluja.
 

14 kommenttia:

 1. Voi Kassista!
  ELetty elämä näkyy karvakansallakin..
  Veikkaisin päälaen ruven aiheuttajaksi kuitenkin kynttä. Joko tädin ikiomaa tai kanssaeläjän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökuntakin taipuu kynnen puoleen, kun ei tässä huushollissa nyt niiiiin vaarallisia huonekaluja pitäisi olla. Voi Kassista, hänen leikkikalunsa onkin antanut takaisin!

   Poista
 2. Pitäisiköhän henkilökunnan nyt vähentää kissanminttuanniskelua tädille? ihan vain varotoimenpiteenä, kunnes selviää mikä osuus nössö-Sepolla on noihin onnettomuuksiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi selvästi! Täti kohta aloittaa pakotetun raittiuden. :O

   Poista
 3. Krokodiilin kyyneleitä ja raapaisu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen sanoo, että kärsii kovasti, ja on typertynyt moisista syytöksistä!

   Poista
  2. Ei syytellä, vaan kiitellään Kassisen taistelua liskoeläimiä vastaan!

   Poista
  3. No, uskoisiko tuota. Tässä huushollissa aina pilkataan, sanoo Kassinen.

   Poista
  4. Henkilökunta ei osaa arvostaa kotoisia liskontorjuntajoukkojaan. Ilman teitä siellä riehuisivat kaiken maailman rönttäsaurukset.

   Poista
  5. Kyllä nämä ainakin ötököistä pitävät huolen... Henkilökunta lupaa, että nyt yrittää arvostaa karvahenkilöitä enemmän!

   Poista
 4. Voi Kassis-raasua! <3 Toivottavasti ei tulee töttelehtiessä enää enempää kolhuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassista pidetään silmällä, ettei hän enää aiheuta itselleen onnettomuuksia! D:

   Poista
 5. No tekevälle sattuu, onneksi on ollut vain pikkukolhuja. Roska silmässä, pieni naarmu - kyllä näitä on varmaan palveluskunnallakin silloin tällöin, eikä niistä revitellä otsikoita intternetissä! K:n ja S:n pitäisi palkata itselleen PR -kissa, joka sensuroisi henkilökunnan raapustuksia ja korvaisi ne vaikka kissakansalaisten omilla tarinoilla henkilökunnan hölmöilyistä. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan pitäisikin alkaa luetteloida siis omia haavereitaan! Joskus sattuu esimerkiksi sellaista, että yrittää nostaa Sepon syliin, ja sitten otus kiipeää olkapäälle ja vähän naaman kautta, ja sitten on kivuliaat kynnenjäljet otsassa. Mutta tietenkin PR-kissa varmaan vääntelisi tämän vielä niin, että Seppo jollain tavalla auttoi ja kaunisti muuten niin tavallisen näköistä ja paljasta ihmisnaamaa...

   Poista